Кампања против улов на МАЛОМЕРНИ РИБИ на ЗРСРК РИБАР 2011

Кампања против улов на МАЛОМЕРНИ РИБИ на ЗРСРК РИБАР 2011

Местото на малите риби им е во реките и езерата, не во вашата чинија!
Да им помогнеме на риболовците да се информираат и да ги почитуваат законите, а рибите да пораснат...

Прегледано 55308 пати

ПРИЈАТЕЛИ

Bistro logo          spin fly          pastrmka          bistroinspekcija