Подвижна тапа

За многумина почетници, или пак риболовци кои досега не ловеле на подвижна тапа, овој начин на ловење им претставува тотална енигма. Токму затоа во овој пост Ви го претставуваме риболовот на подвижна тапа. Подвижната тапа најчесто се користи кога сакаме да фаќаме на место кое…

ПРИЈАТЕЛИ

Bistro logo          spin fly          pastrmka          bistroinspekcija