Освоено прво место на Јадранско-подунавски куп во спин

Освоено прво место на Јадранско-подунавски куп во спин

Почитувани колеги риболовци,

Со оггромно задоволство ве информираме дека екипата на РИБАР 2011, која ја претставуваше Македонија со уште една екипа на првиот Јадранско-подунавски куп во дисциплината спин (риболов со вештачки мамки) го освои првото место во екипна конкуренција и стана балкански шампион во спин риболов. 

Честитики до сите учесници и до сите натпреварувачи кои достојно ја претставија Македонија на првото Балканско првенство во спин.

Бистро!

 

Прегледано 579 пати

ПРИЈАТЕЛИ

Bistro logo          spin fly          pastrmka          bistroinspekcija