Таму и таму не ми ја признаваат државната (републичка) дозвола, што да правам ?

Вакви случаи не се непознати и истите се резултат на неписмени рибочувари, или рибочувари на кои концесионерот кој ги вработил не им кажал дека со ваква дозвола може да се риболови и кај нив. Најпрво културно пробајте да се објасните, а ако случајно гледате дека нема разбирачка јавете се на телефонот 0800 11 000, ова е бесплатен телефон на Инспекторатот за земјоделие, шумарство и водостопансво кој ги контролира и казнува концесионерите кои работат незаконски.

ПРИЈАТЕЛИ

Bistro logo          spin fly          pastrmka          bistroinspekcija