РегистриранCOLONСаб Дек 18, 2010 9:47 am МислењаCOLON4783 ЛокацијаCOLONskopje
So netrpenije go chekav dolgo najavuvaniot krapsi ribarski spektakal,ribolovnata fiesta na ezero mavrovica !!!
celiot krapski krem na edno mesto
cela najdobra oprema na kup,celo znaenje na delo,natprevaruvachki duh i pozitivno raspolozhenie pomeshano so mnogu dipovi,amino,mamino,tamba lambada
za organizacijata nema shto da kazham samo ke citiram shto kazhava lugje koi bile na mnooogu svetski prvenstva i site istoto go kazhava deka vakva besprekorna organizacija dosega nikade ne e videna !
a kako i nebi bila koga ja organizira najdobroto ribolovno zduzhenije vo makedonija ZSR RIBAR 2011
ezeroto prekrasno,prvpat go bev posetil sega i sum pozitivno iznenaden od odlichnata voda za vakov tip ribolovi
za loshite raboti nesakam da diskutiram od stilot na toa deka na sred natprevar meshtani doagjaat prechat,pecaat i gi zimaat krapovite vo kesa!!! od prichina da ne ja narusuvam strujata vo nashite na full napolneti baterii ke ostavam pozitivnata misla da ja prodolzhite i vo nasheto sekojdnevie so ova prekrasno video sklopeno so merak za site nas kolegi najbolni ribari
ke bidam kus vo texot ke ostavam na videoto da govori...
U Z H I V A J T T T E ....
ushte ednash chestitki do pobednicite,pozdrav do organizacijata,pozzz do site uchesnici, mi beshe chest i zadovolstvo pominattoto vreme sovas i se znae do naredno viduvanje na site vi posakuvam BISTROOOOOOO !!!!
_________________ TAPATTA JA LECHI DUSHATTA
mrtva dae-od reka dae!
РегистриранCOLONСре Oкт 27, 2010 7:55 am МислењаCOLON11616 ЛокацијаCOLONСкопје
На основ на договорот кој е направен со него, да се платат 20.000+ денари за неделни дозволи, а да нема рекреативци на езерото. Договор кој не бил испочитуван очигледно.
_________________ Животот е досадното време помеѓу два риболовни излета...
На основ на договорот кој е направен со него, да се платат 20.000+ денари за неделни дозволи, а да нема рекреативци на езерото. Договор кој не бил испочитуван очигледно.
Како што вие сте платиле 20.000+ денари, така и другиот најверојатно си платил и нема основ да му забраниш да лови (освен ако важи забрана за риболов поради мрест)....а и штом толку мештаните фаќале, спремни се за на светско да одат
_________________ Иф ју континју ту рајт маседониан јуит латин лет`рс, ај вил рајт инглиш јуит сирилик, то шоу ју хау стјупид ит ис!
Часовникот е според Македонско време или според зоната: UTC_OFFSET Etc/GMT-2
Кој е Присутен
Членови кои ја разгледуваат оваа тема: 14 and 0 гости
Вие Не може да поставите нова тема на овој форум Вие Не може одговорите на теми на овој форум Вие Не може да промените мислења на овој форум Вие Не може да го бришите вашето мислење во овој форум