Posle dolgo razmisluvanje i nateganje po 20 kafani i lokalni birtii nie trojcata musketari..Jas,Dare$ i kralot na ribarite Fisherking resivme da staneme trojca musketari.......
Arno ama musketari bez maceti nebiva....
Arno ama stom taka resivme aj da ne kazam po moja sugestija da si nabavime po edna zmija takozvana Sert manija....
Arno ama koj i od kade da ni ja nabavi e prasanjeto,abe se znae kogo nie non stop si go maltretirame koga ke ni snema roba,kako narkomani sme...si go maltretirame pretsednikot vprocem i zatoa go stavivme vrhoven komandant...
Sala na strana golemo fala do Saso sto se zaangazira po 100 pat da ni donese nesto od preku granica....
Vaka vo kratki crti,ali na suvo...
Se raboti za trska so dolzina od 2,10 i akcija 2-7gr i tezina od 116gr.Trskiceto ima mozam da kazam medium fast akcija so tendencija nakaj fast.Blankot e karbon HR,a okcata SIC i dvodelna drska plutana...Jas ja spariv so Rioby appalause 2000 i mu legna kako budala samar.Namena strikno nema,mislam deka ka se pokaza ubiec za klen kako na reka taka i za na ezero..Eve po nekoja fotka za da se vidi ovaa ubava maceta...SERT i se e mozno.....