www.ribar.com.mk

Вашите рибарски приказни...
Сега е точно : Пет Ное 15, 2024 3:24 am

Часовникот е според Македонско време или според зоната: UTC_OFFSET Etc/GMT-2

Испрати нова тема Одговори на тема  [ теми ] 
Автор Порака
ТемаИспратеноCOLONЧет Сеп 06, 2012 5:52 pm 
Отсутен
Админ
Членски аватор

РегистриранCOLONЧет Oкт 07, 2010 10:26 am
МислењаCOLON4637
ЛокацијаCOLONSkopje
Колеги, ја отварам оваа тема за коментарите да бидат на соодветното место и да не останат работите недокажани, ....сепак од овој случај треба да се извлечат поуки, без разлика кој бил против кого, животот тече понатаму, треба да се игра фер. Замолувам коментарите да бидат на ниво, дискутирајте смирено, воздржано и коректно., во спротивно следуваат санкции. Sarko ако сакаш да продолжиш со дискусија на темава претстави се, за да не си играме мижитара, сепак ова не е некоја безвезна тема, туку сериозна и зборувај од твое име, а не од туѓо, секој кој сака може да се вклучи на форумот ако цени дека е потребно и да си даде свое мислење, зашто некогаш кога се пренесуваат работи може да не се пренесат баш соодветно

JaneMK sudenjeto zavrshi i blokirana e federacija od januari mesec.Mislam deka veke site pari im se zemeni.

filip030682 Znaci pravdata cukna i na nivna vrata

ТафТабиТ
заборавате дека правдата е слепа

JaneMK Cukna ama za nekoi od krapdziite kasno,moraa sirotite da si ja prodadat opremata zosto pozajmija pari za svetsko I liga a federacij ne gi isplati ni posle svedskoto

Филип MRF beshe blokirana, ama ne e vekje, dolgot e isplaten kolku shto znam.

Boris -ribar.com.mk Значи сепак друг пат ќе размислат два пати пред да стават потпис на нешто што е договорено....

ico baits ja citam temava koja sega ja vidov so mnogu diskusiii od kolegite, koj direktno bile involvirani ili indirektno vo liga natprevarite vo izminatite godini, i dojdov do zaklucok deka nisto ne e promeneto kaj krapdgiite.. sueta postoi i nikogas nema da se iskoreni, stara slava ..najlosiot n eprijatel na eden covek, koj jas vo princip lanskite sliki ne sakam da gi vidam,zatoa sto smetam deka zastanuvam u mesto a ne odam naprad,,

mnogu sme protrgale so taa mrf mnogu sme naucile, mnogu sme iskoristile i mnogu sme izgubile.. zosto e taka,,, eve zosto,,
jas bev na 4 sveski sampionati, vo 90% na site sum pklatil od dgep ili pa nekoj mi platil, i nikogas ne sum poreknal od toa,,,sakam da pojasnam na site sto bile involvirani vo liga i sampionati, deka jas licno sum odel od moj licen keif, od sto sum go sakal ovoj sport, i go sakam se uste,i sum bil vo moznost da prodadam nesto ili da pozejmam pari samo da prisustvuvam na toj sampiopnat, seto toa od ljubov kon krapsjkiot ribolov,,,

opravduvanje nema.. plukanje po mrf nema,, plukanje po kolegi nema,, i najvazno od se e ,sami da se potsetime za vreme na natprevarite, kako sme se borele za da dojdeme do prvite 3 mesta vo ligata , za da vlezeme u reprezentacija,,,kolegi zar zaboravivte deka imase medgu nas krapdgii, koj ke ne kupat sose partali, a nemozea da vlezat u prvite 3 ekipi za za u reoprezentacija,,,

najbolno od se e toa sto stalno sme se potpirale ne mrf, uste od vremeto koga za prv pat otidovme za italija 2003 na sampionat , kako otidovme kolku vlozivme , sto osvoivme, i se do denes u mrf ne e nisto smeneto,, pa ve molam site , daj malku logicki da razmislime do kogo e [problemot,, do nekoj sto zivotot go posvetil na to sport , sto u 24 casa pola vo glavata mu se samo krapovi, ili pa na nekoj sto blage veze nema so toj ribolov , i te koci uste tolku da ne prosperiras i da ne odis naprad,,, smetam deka dopsta bese,,,zatoa i se povlekovme, ne od ribolovot nego od taa institucija koja samo ne vraka nazad,i ne odalecuva od svetot,,

site se isti ljudge, uste od vremeto ma miso hristov, isti si se vo upraven odbor, isti im se unazadenite programi , i ist im e nacinot na koj ja vodat taa federacija samo vo propast,,, treba da razmislime site dali moze edni isti ljudge, sto se tamu 100 god, da smenat nesto,,, jas mislam deka ne,, nema koj da go kaze svoeto mislwenje , se e na diganje raka i nedozvoluvanje na vlez vo taa institucija na mladi kadri, biznismeni, pravi ljubetli na prirodata i ribolovot sto stvarno sakaat da napravat nesto poveke, za niv vlez nema,,,

vremeto leci rani, taka vikaat staritem,, no jas znam edno, deka ovaa rana tesko ke se izleci,sto se vika mrf, ne za nas ribarite, nego za niv,, uste mislat deka ziveeat vo 90te god i deka ke ne lazat deka magareto leta, e tuka se zaebale i toa mnogu.. ribarite veke se sobrani na edno mesto , informirani ,, oni se na teren ,,oni se za podobro, oni se da pomognat nekoj da zeme plata , i oni se se sto dvizat vo ovaa zemja povrzana so ribolov,,,zatoa pozdrav do site tiae sto rabotat [protiv ribolovot, deka vremeto veke im mine, za takvi mesto nema i najdobro e ili da pocnat da rabota ili fakanje vratata i sami da recat dosta zaebuvavme se sto fativme u raka,, vreme e nekoj seto ova da go ispravi...

i za kraj dragi zajci,,eve eden pr za mrf,, i procenete sami...za malku da vi dolovam,,,
se spremame za svestski sampionat francija 2009 god,, na smetka na mrf imame 300000 den,, 15 den vasil go barame, ne mozeme da go najdeme,, ne na tel ne po ludge,, iscezna,, trebase parite da ni gi dade za da pokrieme trosoci,,, ne samo parite sto ne ni gi dade, nego bar da dojdese znameto i cd,,so himnata nasa da ni go donese, za u francija da francuzite ne ni donesat zname i himnata nasa,, parite bea po mal problem,, i od nivna strana ,kako precedatel na federacija trebase seto toa da go donese i da ne isprati na trganje da ni recese samo bistro,,

ostanaa 5000evra pomalku, koj site se brcnaa po dgebovite da gi pokrijat tiae trosoci, za da otideme na sampiopnatot,. i da se vratime so krenati glavi ,kako sto se vrativme,,,

eve sega citam deka sudski spor imase za tie 300000 den deka mrf platila,,,samo na kogo se znae li na kogo i koj gi zemal parite,, sakame od denes se toa da se obrazlozi,, inaku ke go vidat zajko baits na glavni vesti na sitel...posle mojov post , malku ve dobliziv do vistinata , i golgotata sto ja imame pominato site, i da ne zvzimate strani i stavovi koj e kriv, najmalku se krapdgiite krivi, koj i denes ziveat site kako porano ,samo nekoj misli deka gfi rasturi...

krste1978 Ico prasaj ubavo kaj se parite od mrf koj im ja blokira smetkata i koj gi zema ke doznaes brzo....

ico baits
neka se javi toj sto gi zemal,,ako e maz, i neka kazer mrf na kogo gi platila,,,neli e realno taka

JaneMK Ne platila,so sila i gi zemale
Da bese do nejze na kukovo leto.a shto se odnesuva do drugite raboti :
Ico imal i ke ima samo eden pretsedatel toa ne e toj krste
povikaniot ne e clen na ovoj forum pa odete kaj nego
Zosto upravniot odbor lazel deka se blokirani od gradezna firma a ne ja kazuva vistinata
Ako se sekavas ico rade bese prestaven kako clen na u.o.koj ke ne pretstavuva nas krapdziite
Osim predrag jas ne gledam nekoj od postarite kolegi

filip030682 Sto e bitno koj gi zemal koga vie kako osteteni nemate car od toa...........Toa na kumanovski se vika presipuvanje od supljo vo prazno...

Boris -ribar.com.mk
мене овдека не ми е јасно, имало судски спор, на мрф и се земени парите и кај се сега ??? Ицо како што погоре напишал значи они самите се снашле и искеширале 5000 евра,а сега одкако завршил спорот некој друг ги земал парите,,....е сега кој е расплетот баш ме интересира, МАККРАП ли тужеше, кај раководството ли се парите, или МКА ??

ico baits toa e boris, parite se kaj eden covek, koj on preku mka,, gi tuzese za parite,,isplateni se na negova ziro smetka od strana na mrf.....

Филип Е кој е тој еден човек де?

krste1978 E sega dali moze da gi zemete tie pari od toj covek ako si dal od djep treba da mu tropnes na vrata.....

Boris -ribar.com.mk е добро бе што е толку тајно, дали уз моабет, или овде на форум, се шири моабетот, шо вртите од околу, од околу, кажете го кој е тој,....сте правеле ли моабет....има ли шанси да се рефундира нешто...или моабетот е кој тужел тој добил ??? а бидејќи вие сега сте во друго друштво не ни имате право на тие пари....нагаѓам само

krste1978 Зоран Бачваров
Ako ne sum greska on e na MKA precedatel.......

ico baits ne da tropnam da tropneme

sto se odnesuva do ..klubovi drustva nema vrska toa so parite,,, parite se pokrieni od reprezentacija na makedonija,, od 6 ili 8 ljudge,, bar taka mislam,

krste1978 Brat jas da sum dal kes a nekoj go zel posle tolku godini ke mu tropnam i toa ozbilno i ke mu izracunam kamata na tie pari do sega sto ne krenal telefon i da rece eve ajde Ico,Jane,Pavle dojdete da se razduzime..

Boris -ribar.com.mk види дел од парите сигурно ќе одат за процесот, за адвокати, за друштвото, за тормозење, ама ако е така како што претпоставувам дека е, ферски е барем нешто симболично да им дадат, да се поздрават и секој по свој пат, ако веќе патиштата им се разидени

ico baits site trosoci neka se platat.za sporot,,,, samo toj sto gi zemal nema da mu gi prostime, od moja strana ke razgovaram so site kolegi koi bevme franciaja, i ke gi ubedam da ne gi zimame parite ,samo toj sto gi zemal so tie pari da poribi edna voda nie koja ke ja izbereme,,

minato e toa parite se zaboraveni, ama poribuvanjeto nema da se zaboravi ako saka normalno...amur u velesko

zile mk Не сум ги читал сите постови (немам многу време) , целосна подршка на Ицо.За темата околу парите за СП Франција , ни беше кажано да платиме од свој џеб , и за 10-15 дена ке ни бидат вратени парите (пред поаѓање).Парите беа уплатени наМКА за учество на СП во Франција, по тој основ МКА ја тужеше МРФ (со претходно склучен договор дека МРФ ке ги сноси трошковите за учество или котизација).Ако МКА добила на суд треба да ни ги врати парите.

Предраг Јане пријателе мој, ти спомна како некој немал стабилност па ја менувал страната па да почнеме по ред.
-За де се учествува во лига натпревари покрај котизација ПОТРЕБНО е да имаш договор со некое (тогаш) Риболовно Друштво кое има платено чланарина во МРФ!!! А сега веќе преку Спортско Риболовно Друштво кое е членка на МРФ и ја има платено чланарината за тековната година!!!
-Во 2008 година во лигата јас се натпреварував за Мрена СветиНиколе заедно со Жиле под името Монтана Трејд(спонзорот за таа година). Таа година шампиони беа Сергеј и Ицо-( Металург Велес), ние бевме втори а Зоки и мајстор Љупчо трети и секако Охриѓани резерва. Тоа беше за пласман за нареднат година одење на светско првенство Франција 2009!
Да напоменам дека оваа лига ја организираше МРФ и тоа Прво коло Мавровица, второ (се сеќавате ) Селимли и трето Крушевско езеро! Како и претходната година така и 2009 па и 2010 котизацијата за светско првенство ТРЕБА да ја плати МРФ а таа чини
FIPS-e.d. Fee: 120, 00 EUR
Registration fee: 1.350,00 EUR
МРФ за ова побарува сретства за организирање, учество и одење на светско првенство во Агенција за млади и спорт (Министерство за земјоделство) со комплетен план и програма (со финансиска конструкција)! Колку сретсва ќе одобрат и префрлат во МРФ зависо од Агенцијата. (да напоменам дека со овие барања може да се во пакет и пливкари, балканско....)
- Во 2009 година Се направи Писмен договор помеѓу МРФ и МКА за припрема, организирање и одење на светско првенство за Англија за наредната година 2010! Сето ова требаше и го организираше МКА но под капата на МРФ!
Таа година МРФ отвори посебна жиро сметка за Крапскиот риболов како не би се мешале парите со пливкарите. Од оваа сметка парите што ќе ги добие МРФ требаше да ги префрли на МКА (писмен договор)
Се сеќавате припремено беше и организирано три кола на Езеро Треска со сите потребни планови и договори ќе напоменам дека за да се организира ваков натпревар треба да се има обезбедено ВЦ, Доктор, полициски надзор....па така беше донесено и присутни беа скоро сите елементи!
За да МКА МОЖЕ да ја организира лигата натпревари потребни беа и други елементи како на пример да во МКА и организацијата има дипломиран спортки консултант почитуваниот Доктор Професор Душко Иванов ( Дуки), елаборати стандарди, ФИПС.....за кое организациониот одбор на МКА ( Зоран , Драган, Душко, Јас, Роберт, Милчо,..) се потруди да се биде како што беше договорено!
Договорот и Програмата пред да бидат потпишана беше неколкупати изменети се до нивна финална форма.
Таа година беа повикани сите Риболовни Здружениа да учествуваат во лигата а со МАК КРАП имавме и посебни преговори, планови и контакти. На крајот МАК КРАП (иако сите нивни забелешки беа прифатени) одлучиа да не учествуваат во лигата но нивните членови можат слободно да земат учество преку некоа друго друштво (Ицо и Јонче, Дацот и Јупи...)
Е сега кога сме кај парите секој поединец, секоја екипа има право да побара спонзорство поткрепено со заверено барање од МРФ или МКА а парите легнуваа на жиро сметка на МКА. Мојте, Охритските ....спонзорствата беа на оваа сметка и сите останати. Точно се знаеше од каде колку сретсва се легнати, но од истстата сметка се плати котизација, превоз....
Поради неисполнување на договореното (финансискиот) дел МКА или поточно Зоран покрена тужба која беше поткрепена со НОТАРСКИ ИЗЈАВИ од учесниците и овој спор е добиен. Адвокатот, основните сретсва, каматата (точната сума не ја знам) МРФ ја исплатила на МКА. Е сега КАДЕ СЕ ПАРИТЕ????? тешко прашање, Г-динот Зоран Бачваров кој учествуваше со свој финансии, спонзорства од неговата фирма образложи како Тој уште од Африка потрошил многу сретства па сеуште е во була!!!!!

п.с. би сакал да напоменам дека секоја година си има своја тежина и нов договор!
Горе наведеното се однесува за 2008,2009,2010 а сега оваа 2012 година, имаме нов предлог-договор дали ќе се исполни времето ќе покаже. Јас секогаш сум оптимист и знам дека секогаш правдата победува!
Јас сум и понатаму член на МКА, член е и мајстор Љупчо, членови се и Кољо, Аце (Охриѓаните) па сепак зедоа учество во овогодишната лига натпревари. Moја е одлуката за кого ќе се натпреварувам, кој ќе ми биде спонзор, дали сам ќе ги сносам трошоците или пак некој друг ќе плати сепак сакам натпревар и тоа на ВОДА не овака на форум

ico baits ubavo objasneto,samo lazno samo dali si cul za covecki odnos, i postuvanje na nekoi ne pisani pravila.. e kako 100 kolegi se otkazaa od se sto e provrzano so krapski ribolov, a ostanavte 5 dusi,, e toa e gore navedenoto... koj necini

drugo... ako sakame nie da se organizirame i da napravime liga, koja ke bide so kvalitet, i od nea da se izvlece najdobroto, ke napravime koga sakame, vasil ne e toj sto odlucuva,nego sme nie .... MNOGU SME,,

od odredeni licnosti site sme ogradeni, i cekame poleka poleka da se isfiltrira se sto e protiv ovoj sport, za da nema posledici otkoga ke se aktivirame... zasega samo sloboden ribolov i kupovi za da ne zastaneme, za liga i natprevari ima vreme,vi posakuvam bistro na site vo ligata..i sega parive ke gi barame li

sarko
Aj ovoj Sharko sto samo lae no koga kasa e mnogu po los , a ke se pretstavi ne se sekirajte.
Slucajno sum golem prijatel so G-dinot Zoran Bacvarov .
POradi iks pricini toj me zamoli da se obratam i da kazam toa sto ve interesira.
Ne se 300.000 denari prvo i prvo tuku 200.000 denari.
Kako vtoro istiot Ico Bajts pluka po ligje koi mu ja kupija opremata za ribolov vo momentov koja ja poseduva i ostana 500 Evra dolzen vo MKA.
A parite sto e tuzena MRF se pari koi bea zemeni na zaem za da moze toj istiot Ico da otide na Svetsko bezpari.
Togasnite site ucesnici otidoa so odreden sopstven trosok odnosno Ako trosokot po osoba bil 1.300 Evra po lice platile 400 Evra znaci del od Vkupnite trosoci bea sponzorirani od samata MKA . Za toa svetsko prvenstvo kako sto mi pokazaa i troskovnik se potrosija 13.000 Evra , a go ima i MRF vo zvanicen izvestaj , a sekoj natprevaruvac prasajte kolku platil .
Ako se znae deka reprezentacijata ja socinuvaat 10-tina lugje znaci trosokot za eden covek bilo 1.300 Evra.
Mnogu lagi kazani od Ico Bajts i ne e fer da gi laze lugjeto okolu koj ne ja znaat vistinata .
E sega me zamoli gospodinot Zoran Bacvarov da go ostavam negoviot telefon koj glasi 075/242-140 i sekoj koj misli nesto da doznae za 5 godisnata organizacija od 2007 do 2010 giodina od strana na MKA e komplet dokumetirano i moze sekoj da se zapoznae i so dogovori i so plakanja i so se . MKA e otvorena za sekogo .
A kako podatok mi go navedoa i deka kotizacijata za edno ili dve svetski prvenstva MRF ja nema plateno tuku MKA od sopstvena ziro smetka koj ne veruva neka poveli vo nivnite kancelarii , da proveri .
A licno ekipata na Ico Bajts mi kazaa deka se uste ne gi vratila parite vo MKA .
Otposle site se pametni i site znaat se no malkumina se trznaa da si ja pobaraat pravdinata pred sud i da gi vratat pozajmenite pari .

ico baits nit sum povreden ni navreden, samo izmoren, ne od tebe gospodine nevidliv, nego sto imam mnogu obvrski, i trebase spakovaniot kom da go instaliram za da se simne prasinata, sto se vika sarko,,

edno prasanje,, pred se maski kolegijalno i doblest e da se prestavis na forumov, ne deka plukas, nego od licna kultura,,

sto se odnesuva do plukanmjeto tvo, koe nalikuva na dete malo koga ke mu tecat mrsuli od nosot, treba da bide podrzano od tebe kako licnost, i barem da znae plukaniot so kogo razgovara, i dali treba da razgovara,, u situacijava mislam deka ne treba, samo od moja postena strana, dolznost mi e da im go dorazubavam denot, na nekoi ostanati,,

moeto prasanje,,, kaj bevte vie mka, ovi 3 god, da mi gi pobarate parite sto ste mi ja kupile opremata sto spievte do sega
treba ico da pocne da pisuva na forum da ve iziritira i da se aktivirate,, ne ico pisuva se kako sto bilo i ne ostapuva od toa,,, ama ne e nevidliv nego e vidliv, i go znaat site..
dali si bil involviran vo reprezentacija ili ne , ili si covek od strana, ne me interesira, nego zaprasaj go toj precedatelot, sto e precedatel na samiot sebe, na nesto sto new postoi,, dali mi dal pari od dgeb, dali mi pozejmil, dali mi zemal kredit, ili dali sonuval za ovie raboti,,
sarko,,ico ke ti kaze,, edinstven sto donirase e mojot partner jonce, od sponzori, se sto si kupivme za nas , si kupivme od pari od sponzori, vo beograd, i ostavime na mka pari, skoro 1000 evra ,za toj precedatelot da zatvori nekoja dupka,,
pa pominaa 3 god, jas sum 1 god na ribar forum kako naj aktiven clen,, bev i na mka,,toj skapaniot forum, posle svetsko, pa sto ste cekale ova da go objavite do sega,,

veke mi e smaceno od se , narocito od takvi kako tebe,, rekla kazala na forumov,

poz do tebe cestitki za ovie gomnarii sto gi procitav, i da dade gospod ripce da ne fatis u zivotot, sto i neznaes i ne zasluzues,,,,toa e od majstor zajko kletva prva za ovie 15 god,,, te zaklucuvam do 2020

Кон врв
ТемаИспратеноCOLONЧет Сеп 06, 2012 11:36 pm 
Отсутен
Воздржан
Членски аватор

РегистриранCOLONВто Aвг 28, 2012 4:33 pm
МислењаCOLON44
ЛокацијаCOLONSkopje Radisani
Sto se lutis ni te znam ni te poznavam , samo slusam od strana sto zborat lugjeto za tebe , a i doznav deka te vikale Ico - Vistinata ( vistina li e ) , znaci te boli koga ke ti ja kazat vistinata , a za ribariste site velat deka si bil megju podobrite , ama imalo i podobri od tebe , koj ne se takmicele ni vo liga nitu nekade taka velat ne se luti . :cry: :cry:

Кон врв
ТемаИспратеноCOLONЧет Сеп 06, 2012 11:41 pm 
Отсутен
Воздржан
Членски аватор

МислењаCOLON44
A za MRF , MKA ili nekoj drugi megjusebni karanici sami neka si gi resat .
Pricini - neznam oni znaat.
Razresnica - neznam sami znaat.
Posledici - E tuka znam ogromni se posledicite samo po krapskiot ribolov taka site velat.
Moze treba site da sednat na masa i da se dogovorat konecno , sto ponatamu.?

Кон врв
ТемаИспратеноCOLONЧет Сеп 06, 2012 11:52 pm 
Отсутен
Ветеран
Членски аватор

РегистриранCOLONЧет Oкт 06, 2011 10:30 pm
МислењаCOLON6506
sharko НапишиCOLON
Sto se lutis ni te znam ni te poznavam , samo slusam od strana sto zborat lugjeto za tebe , a i doznav deka te vikale Ico - Vistinata ( vistina li e ) , znaci te boli koga ke ti ja kazat vistinata , a za ribariste site velat deka si bil megju podobrite , ama imalo i podobri od tebe , koj ne se takmicele ni vo liga nitu nekade taka velat ne se luti . :cry: :cry:
Pogore vo postot iznese dosta krupni obvinuvanja.I misalm deka treba da nastapis so malku poseriozni dokazi ,ne cuv tamu vamu ? Ako gi ima , ako ne se ostanuva rekla kazala i ne e vo red da se ocrni clen na forumot taka :?:

Кон врв
ТемаИспратеноCOLONЧет Сеп 06, 2012 11:59 pm 
Отсутен
Админ
Членски аватор

МислењаCOLON4637
ЛокацијаCOLONSkopje
да не се збори од туѓо име важи за сите ! сега темата има име и терајте по неа и без глупсти и дуели, затоа што више не предупредувам

Кон врв
ТемаИспратеноCOLONПет Сеп 07, 2012 12:10 am 
Отсутен
Воздржан
Членски аватор

МислењаCOLON44
Izvinete ako se odnesuvaa poslednite tri posta za mene niti imam namera da navredam nekogo niti sakam da navredam kazav sto slusnav , a isto taka ne e dobro i od vasa strana da imenuvate i navreduvate nekogo za kogo sum ubeden Jas deka ni dinar ne zemal od nekogo tuku samo daval , a za kafe ne pijam ama rakija sekoe vreme za zagrevanje oti na lov se odi poveke zimno vreme.
Uste ednas se izvinuvam , ako se prifaka , ne mislev namerno da navredam nekogo , i ne zboram veke vo tugjo ime.

Кон врв
ТемаИспратеноCOLONПет Сеп 07, 2012 12:18 am 
Отсутен
Админ
Членски аватор

МислењаCOLON4637
ЛокацијаCOLONSkopje
мојот коментар се однесуваше за друг, кој по твој тертип, во туѓо име пренесуваше нешто што го кажал некој друг и тој коментар е веќе избришан....и те молам не генерализирај од типот “Вие“, “Ваша страна“, затоа што овдека секој си одговара за свое лично мислење, нема “Вие“, “Ние“, “ваша страна“, “наша страна“

Кон врв
ТемаИспратеноCOLONПет Сеп 07, 2012 12:25 am 
Отсутен
Воздржан
Членски аватор

МислењаCOLON44
Ok. se prifaka , ama ovaa tema e nezgodna ke se skara nekoj.

Кон врв
ТемаИспратеноCOLONПет Сеп 07, 2012 12:28 am 
Отсутен
Админ
Членски аватор

МислењаCOLON4637
ЛокацијаCOLONSkopje
ако секој културно и нормално си го каже мислењето, без да навлага во дуели, темата ќе биде нормална, без карање, во спротивно ќе има банови и темата ќе се затвори

Кон врв
Покажи постара темаCOLON Сортирај по 
Испрати нова тема Одговори на тема  [ теми ] 

Часовникот е според Македонско време или според зоната: UTC_OFFSET Etc/GMT-2

Кој е Присутен

Членови кои ја разгледуваат оваа тема: 18 and 0 гости

Вие Не може да поставите нова тема на овој форум
Вие Не може одговорите на теми на овој форум
Вие Не може да промените мислења на овој форум
Вие Не може да го бришите вашето мислење во овој форум

Оди доCOLON 

POWERED_BY