www.ribar.com.mk

Вашите рибарски приказни...
Сега е точно : Саб Ное 30, 2024 7:01 am

Часовникот е според Македонско време или според зоната: UTC_OFFSET Etc/GMT-2




Испрати нова тема Одговори на тема  [ теми ]  Оди на страна «123456
Автор Порака
ТемаИспратеноCOLONСаб Феб 20, 2016 9:40 am 
Отсутен
RIP
Членски аватор

РегистриранCOLONСаб Ное 13, 2010 9:30 am
МислењаCOLON9475
Planktonot bil I ke bide golem del od ishranata na krapot.odmna e zboreno za toa.megutoa toa nema vrska so temava za prvite topli denovi I kade da se bara I zosto odi vo plitkite delovi kade e preku den a I navecer potopla vodata.odnosno mnogu potopla konstantna temperatura na voda odkolku vo dlabinite.ima vrska so razrabotuvanje na metabolizmot.a po nekoj mesec ima vrska so zazreuvanje na ikrata I mlecot .e togas veke e na povrsina na cela voda a ne vo plitkite delovi

_________________
Rodjen da peca,Nateran da radi


Кон врв
ТемаИспратеноCOLONНед Oкт 29, 2017 6:02 pm 
Отсутен
Модератор
Членски аватор

РегистриранCOLONНед Јан 08, 2012 10:04 pm
МислењаCOLON6059
ЛокацијаCOLONСкопје - Кисела Вода
последнава кампања , минатата недела ... дневна температура 15-18 степени , ноќна температура околу 0

денски крапот земаше на 6-8 метри длабочина , навечер на 8 - 11 метри .

две трски ми беа фрлени на поблиску за навечер , на некои 4-4,5 метри длабочина . таму имаше ретки удари на ситна риба од 0,700 грама .

сите покрупни риби удираа на длабочина од 8 - 11 метри

_________________
Često popričam sa samim sobom, ali nemo'š budali dokazati.
[ img ]


Кон врв
Покажи постара темаCOLON Сортирај по 
Испрати нова тема Одговори на тема  [ теми ]  Оди на страна «123456

Часовникот е според Македонско време или според зоната: UTC_OFFSET Etc/GMT-2


Кој е Присутен

Членови кои ја разгледуваат оваа тема: 2 and 0 гости


Вие Не може да поставите нова тема на овој форум
Вие Не може одговорите на теми на овој форум
Вие Не може да промените мислења на овој форум
Вие Не може да го бришите вашето мислење во овој форум

Оди доCOLON 

POWERED_BY
Преведено на Македонски од : nescafe, Read Here Forum