ne tropaj gluposti keltan,, ni nsi ja videl ni si ja frlal... sum ja videl i frlal uste koga izlegoe,,
edna od najteskite trski za daleku frlanje i sekoj ne moze da ja frla,,
koncetriraj se malku sto pisuvas , zboruvam za iskustvo za ljudge iskusni frlaci sto gi kupija i nikogas ne frlaaa,,,,,,
i dosta so toa koj ne prestavuva u svetot,ku,,,v mi go pukna,, pa da te stavime tebe od tastatura da se takmicis,,
eve ti edno prasanje za tebe,, sto internet drugarite reprezantativci hrvati srbi itn ne frlaat so ovie trski iako ima frlacka akcija,,\
odgovotrot ti e pogore
1.Samo potvrduvas deka e tocno se sto napisav ! Si ja videl i frlal i ne si frlil ?? I problemot e vo trskata ..ne vo TEBE ??? Idi begaj bre
2.Gi kupile iskusni frlaci ?? Iskusni a ne mozel-znaele da frlat so niv ?? Se prasam togas kako gi proglasuvas deka se iskusni frlaci
Citaj bre sto vi napisa Martin ..ete za toa ne mozele da postignat dalecina koja so parabolik ja postigale i na koja osnova ti gi racunas iskusni frlaci . . .. I sega pocnete so pisuvanje ..abe nie go znaevme ova . .. .Ama . .. . .
TESKA trska za frlanje ne postoi bre zajce edno nakisanto
Postojat samo lujge koj ne znaat so taa trska da rakuvaat . . . ama sto jas znam od zad tastatura ..treskam gluposti ....JBG ona japonceno so onaa DAIWA SUNDOWNER dzitka olovo preku 200 metri . .ama MAZ e BRE toj ... po tvojata logika a ne kako nas mrsulkovci . .. .
Ti po pisuvanjevo tvoe , nikogas nema da svatis sto toa MArtin saka da ti kaze . .. .ne slucajno deset pati ve prasav koja e razlikata vo nacinot na frlanje na parabolik i Fast trska .A ima OGROMNA razlika .......AMA srejca ima ovdeka i drugi krapcii koj se nadevam deka ce im koristi ova .. . .