www.ribar.com.mk

Вашите рибарски приказни...
Сега е точно : Саб Ное 16, 2024 9:35 pm

Часовникот е според Македонско време или според зоната: UTC_OFFSET Etc/GMT-2

Испрати нова тема Одговори на тема  [ теми ]  Оди на страна «1ELLIPSIS2122232425ELLIPSIS73»
Автор Порака
 Наслов на мислењетоCOLON Re: ROD-POD (што користиме)
ТемаИспратеноCOLONСре Ное 14, 2012 12:44 pm 
Отсутен
Дружељубив

РегистриранCOLONНед Maј 01, 2011 1:26 pm
МислењаCOLON3505
Кој неможе да си дозволи да купи добар и скап род под нормално дека ке се задоволи и со род под на кој има доста пластика.
Никогаш неможе да биде друг род под постабилен од добар масивен метален род под.
Ако зборуваме за инат - тогаш може !

Кон врв
ТемаИспратеноCOLONСре Ное 14, 2012 12:51 pm 
Отсутен
Ветеран

РегистриранCOLONВто Ное 08, 2011 12:17 am
МислењаCOLON10473
i polesnite rod podovi se montiraat na jak veter bez da mrdnat,, SAMO TREBA DA GO osiguras dobro.
nikoj ne komentirase za rod podovi na nekoj sto proizveduva, nego statistikata kazuva taka,,jas ne go izmisliv toa..

sto se odnesuva do brendovite i nivni rod podovi pa videte sto se prodava i sto se bara najveke,, inox ili drug materijal..

jas i mojata kompanija,,veleski drugari.. na vremeto sigorno pred 12 god prvi pocnavme da pravime rod podovi i gi poniklovavme vo fabrika brako, so nasa izrabotka na kugili i buz barovi,
jas imam ot togas uste 2 tripoda koj gi cuvam kako uspomen, a ljudge den denes fakkaat na niv..se ubavo samo PRETESKI SE.. a njloso od se STO VIKA TOSO MALER,,demode.. :D :D
za cenata ne kom ,, katastrofa,..

sega slucki prikazni i gacki, na koj mu butnal veter ne stabilen nemaat vrska so realnosta,, rod podot treba da procenis na kakva pozicija ke go namestis i kako ke go osiguras..

Кон врв
ТемаИспратеноCOLONСре Ное 14, 2012 1:00 pm 
Отсутен
Модератор
Членски аватор

РегистриранCOLONЧет Maј 19, 2011 2:20 pm
МислењаCOLON6956
ico baits НапишиCOLON
sega slucki prikazni i gacki, na koj mu butnal veter ne stabilen nemaat vrska so realnosta,, rod podot treba da procenis na kakva pozicija ke go namestis i kako ke go osiguras..
Зајак, мојот си беше убаво наместен па летна, а дека ќе го осигурувам и ке ми стаам камења или шипки.... јок :nono:
Сеа наместен бил, клецнал, ногарката покриво малце, па да ги мислам...ехееее ваздушни хемии ќе праиме сеа.
Еден ми вика ќе си направиш тегче едно, и ке си го врзеш за кука да ти стои.... :lol: ПОБОГУ!!

Јак, убав и стабилен (по своја слободна проценка). Таков земав сеа и знаеш за што зборам. :D
Тоа за инокс не се мешам, вкусовите се индивидуални.

Кон врв
ТемаИспратеноCOLONСре Ное 14, 2012 1:03 pm 
Отсутен
Дружељубив
Членски аватор

РегистриранCOLONСре Aвг 15, 2012 11:28 am
МислењаCOLON2075
ЛокацијаCOLONKumanovo
Nemam pari za Rod-Pod mnogu skapo 3+3 Drzaca HOME MADE :D :D :D :D

Vremeto tamu mi e dragoceno za da si go gubam izigruvajci deka sum Stevo Karapandza

Alliance Carp Team

Предупреден

Кон врв
ТемаИспратеноCOLONСре Ное 14, 2012 1:08 pm 
Отсутен
Модератор

РегистриранCOLONВто Aвг 02, 2011 7:02 pm
МислењаCOLON3043
ЛокацијаCOLONСкопје
ico baits НапишиCOLON
dozivotna garancija ne postoi na nisto,, narocito na rod podovi koj sekoj den izleguvaat novi modeli i so pokonkurentni ceni,
inox kako materijal ke bide se pomalku baran i veke e zaboraven poslednive 2-3 god, radi obicniot izgled cenata i negovata tezina,,
sekoja sporedba na na sekoj brend sto se prodava od site nivni modeli inox najmalku se prodava so nevoravatni 5% vo odnos na drugite,,
Па тука лежи зајакот.. сакате да изгледа сајбер.. и да е којзнае што.. јас сакам минимализам.. да нема шо да му се скрши и заебе.. а и да не изгледа камуфлажно и риал трии.. ко шо знам.. џунгла предатори ова она.. :D

Кон врв
ТемаИспратеноCOLONСре Ное 14, 2012 1:11 pm 
Отсутен
Модератор
Членски аватор

МислењаCOLON6956
martinMK НапишиCOLON
јас сакам минимализам.. да нема шо да му се скрши и заебе.. а и да не изгледа камуфлажно и риал трии.. ко шо знам.. џунгла предатори ова она.. :D
Тоа зборам, тое е веќе вкус. Затоа залудно е да праиме муабет кој е бољи.
Намената му е таа, држач за трски. :D

Кон врв
ТемаИспратеноCOLONСре Ное 14, 2012 1:14 pm 
Отсутен
Ветеран

РегистриранCOLONВто Ное 08, 2011 12:17 am
МислењаCOLON10473
Spaiva НапишиCOLON
ico baits НапишиCOLON
Зајак, мојот си беше убаво наместен па летна, а дека ќе го осигурувам и ке ми стаам камења или шипки.... јок :nono:
Сеа наместен бил, клецнал, ногарката покриво малце, па да ги мислам...ехееее ваздушни хемии ќе праиме сеа.
Еден ми вика ќе си направиш тегче едно, и ке си го врзеш за кука да ти стои.... :lol: ПОБОГУ!!

Јак, убав и стабилен (по своја слободна проценка). Таков земав сеа и знаеш за што зборам. :D
Тоа за инокс не се мешам, вкусовите се индивидуални.

ti padna oti ne go vrza na sredina koj e i moralno toj model da go zategnes,,

drugite rod podovi so 4 nogarki nemaat problem,, se e do majstorot kade i kako go stava..

Кон врв
ТемаИспратеноCOLONСре Ное 14, 2012 1:19 pm 
Отсутен
Дружељубив

РегистриранCOLONНед Maј 01, 2011 1:26 pm
МислењаCOLON3505
martinMK НапишиCOLON
ico baits НапишиCOLON
dozivotna garancija ne postoi na nisto,, narocito na rod podovi
Нешто многу си назад со матерјалот , примерно моите трски се со доживотна гаранција и пет пари недавам ако им се случи нешто.
Кога ќе имаш прилка да видиш некое Центури погедај на двата дела има броеви. Е сега тие броеви се запишуваат во гаранционата карта и се испраќаат од страна на продавачот до производителот каде е регистрирано кој е сопственик на трските.
По однос на род подовите - уште си понеупатен но не би сакал да те учам зошто и така нема да ме разбереш.

Кон врв
ТемаИспратеноCOLONСре Ное 14, 2012 1:21 pm 
Отсутен
Модератор
Членски аватор

МислењаCOLON6956
Знам, ама зајак ама шо мајсторлук има тука?
Да ги вржувам ко јаре пред колење, со конци, камења ау....
Видов, и више никад клацкалка нема да имам. :nono:
Не ме сфаќај погрешно, Родподот си е ОДЛИЧЕН, само јас лично веќе несакам клацкалка. ;)
И да не паднеше, ќе го сменев зошто 4 нозе-се 4 нозе.
3 род-пода сменив сезонава!! :D

Кон врв
ТемаИспратеноCOLONСре Ное 14, 2012 2:02 pm 
Отсутен
Дружељубив

РегистриранCOLONЧет Aпр 14, 2011 11:43 pm
МислењаCOLON2377
Баш така ствар на укус. Едни сакаме да е стабилен но не врзан или отежнат со шише од 2литри, други да личи ко спејшател, трети мораат да имаат стабилност за ноќе подзаспани или поднапиени.... баш така ствар на укус и секому според потребите :~~

Кон врв
Покажи постара темаCOLON Сортирај по 
Испрати нова тема Одговори на тема  [ теми ]  Оди на страна «1ELLIPSIS2122232425ELLIPSIS73»

Часовникот е според Македонско време или според зоната: UTC_OFFSET Etc/GMT-2

Кој е Присутен

Членови кои ја разгледуваат оваа тема: 18 and 0 гости

Вие Не може да поставите нова тема на овој форум
Вие Не може одговорите на теми на овој форум
Вие Не може да промените мислења на овој форум
Вие Не може да го бришите вашето мислење во овој форум

Оди доCOLON 

POWERED_BY
Преведено на Македонски од : nescafe, Read Here Forum