Juhuuu .. se iznacitav i pak niso ...
Jas ima 1 mesec so baram Neoprenski .. i nikako da najdam .. znaci vo Skopje segde pobarav ama niso .. inace ribaram vo Treska no za ova vreme e ladno i kako pocetnik si zemav PVC pred 2meseci, koj 7-8 dena pocna da pustat voda no sega veke e ladno so tie obicni PVC.
Pa iako neam iskustvo ni od neopresnki ni od diseckite, Za iskustvoto si velam da go poslusam ilija i Atanasovski posto smee vo sita disciplina. Mene mi se gledat kako najdobri diseckite , ima narodna pogovorka veli ako ne znaes so e dobro prasaj so e skapo.. Jas mnogu imam barano neopren no najskapite so gi vidov bea 150-170 Euro.. a diseckite od tolku pocnuva..
Vidov na Ebay Rapala Delux Neopren mi se dopadna noo niso propadna i toa .. iskreno mene mi trebat neoprenski za ova vreme sega za vo Treska a do prolet zdravje disecki hehe.. AKO NAJDAM NEGDE PO SKOPJE
Besim
Diseckite kombilizoni ne great voopsto. Zatoa ke treba da si odvois uste extra 100 evra za obleka ispod kombilizonot. Ako nemas ke pomognat i trenerki, dzivri, bicillicticki...
Sepak nema da zgresis zatoa sto nema da bides ispoten a toa znae da bide golem problem.
Inace Treska e sekogas isto ladna samo sto sega i vozduhot e laden a ne samo vodata. I na kraj edno potsetuvanje deka zabranet lovot na pastrmka i sekoja pastrmka koja ke bide fatena mora da bide pustena za vreme na lovostojot