kakvo na kilo tie
5 grama se na miks za lovni boili jajce i polovina .samo ona sto gledas vo kuticeto ...
Jas ubavo napisav deka tolku stavam samo vo lovnite boili ...A tie ne stasuvaat da bidat izedeni... Normalno dek a ne mi e seedno dali ce napravam steta na krapot,ama iskreno po se sto sum cital ne veruvam deka toa bi se slucilo..pa ne e toa postojan tretman vo akvarium i redovna doza da zema...diva riba i ne e dna i ne edna vrsta...od 10 izedeni boili mesecno .ajde me zezate samo
...imam rodnina ,doktor veterinar ,eden od podobrite vo Prilep,sega penzija ,znaes sto mi veli ?? nema sansi da preteras so toj dodatok vo ishranata ...Koga ima potreba mi veli deka taa doza sto e na kesata za stoka ja zglomuvaat i pet pati ..vo nekoi slucaji na odredeni bolesti..Istoto tvrdenje go sretnuvam i na mnogu forumi .posbeno kaj anglicanite . ..
Ova LOVI ,kladofora i toa na podiva voda amin sto ce najdes kaj nas.LOVI se po red.....sto ima vo voda .se razbira i krap
a vie prodolzete so matematikite . .. . . .
PS>Znaci pisvam za lovna boila i vo nea nema druga nikakva hemija . .. . osim 5grama introvit A+ na 1,5 jajca miks