I sega sto e podobro 40 ili 50mm. prva karika?
Eve jas mislam deka e seedno , sum imal i sum nemal problemi i so dvete dinenzii!
PS. ubavo e da se davat komentari od licno iskustvo , firmata proizvoditel za da prodade nesto ke izgotvi super prezentacija!
30mm
Malku si kontradiktoren so ovaj post.Pisuvas Firmata proizvoditel za da prodade nesto ce izgotvi super prezentacija.A koristis FIRMA trski ? Znaci deka gi veruvas
eden kup trski imam po toj FUJI NGC sistem .Imam i so 6 sprovodnici.I sega mislis deka ne znam sto pisuvam i sto primetuvam. Dali i Rod Hutshinson ne go veruvas za testovite sto gi napravil? Pa kolku znam seuste ne prodava takvi trski ...znes zosto ? se plasat seuste od zakoraveni krpapcii so staromodni svajcanja.. a i ubavo im e vaka,nabivaat cena na gotovata trska,a samo 6-7 sprovodnici.Koga bi imale 8-9 okca bi im se podignale trosocite ..Site znaete kolku kosta eden set kvalitetni sprovodnici od Fuji..cesto ja nadminuva cenata na samiot blank ..
Za brzo ce se smenat i tie raboti.Koga mozea edni Ameri da svatat deka toa im nudi iha-ha prednosti i da go isfralat toj glup COF sistem so 5-6 okca .