www.ribar.com.mk

Вашите рибарски приказни...
Сега е точно : Пон Ное 25, 2024 9:47 pm

Часовникот е според Македонско време или според зоната: UTC_OFFSET Etc/GMT-2

Испрати нова тема Одговори на тема  [ теми ]  Оди на страна «1ELLIPSIS4849505152ELLIPSIS95»
Автор Порака
 Наслов на мислењетоCOLON Re: 14 SVETSKO PRVENSTVO VO LOV NA KRAP 27-30 SEPTEMVRI
ТемаИспратеноCOLONПет Сеп 28, 2012 11:11 pm 
Отсутен
Дружељубив
Членски аватор

РегистриранCOLONЧет Jун 16, 2011 6:25 pm
МислењаCOLON1142
marks НапишиCOLON
СЕЕЕРЏОООО, изгоревме, пак последни. Што е сигурно сигурно е, да си отворам јас земјјоделска задруга за берење јагоди ќе има доста кандидати на чело со мене. Има добри шанси да ни успее бизнисот а????

Da ne bidam zlonameren.....nekoj mi rece...stari ste i ti i Toni i Ico i Zoran Smilcevksi. Ke se povlecete i ke dojde naseto vreme.

Eve nie ne se natprevaruvame veke 5 godini...kade e nivnoto vreme? Nema ni natprevari a ligata se odrzuva radi formalnost so 4 ekipi.

Abe vazno e da se ucestvuva.....ne bese taka?

Da ne zabeguvam od temata ma nikako ne mi ide vo glava kako eden presedatel na federacija moze da ucestvuva na svetsko prvenstvo zaradi nemanje na intteres od strana na krapdziite? Sto saka da dokaze so toa? Eve demek sega jas ke vi pokazam kako se lovi riba...ili sto?

Mesto da ja nasoci seta energija na druga strana i da proba da go razresi problemot koj mu stoi nad glava i se zakanuva da zgasne edna ubava disciplina koja imashe i te kakvi preduslovi da redi uspesi vo idnina on se blamira i sebesi i makedonija so ucestvo na svetsko.

Ne go ovekuvav ova od nego, iskreno!

Кон врв
 Наслов на мислењетоCOLON Re: 14 SVETSKO PRVENSTVO VO LOV NA KRAP 27-30 SEPTEMVRI
ТемаИспратеноCOLONПет Сеп 28, 2012 11:13 pm 
Отсутен
Уредник
Членски аватор

РегистриранCOLONПет Maј 04, 2012 8:51 pm
МислењаCOLON3008
Поздрав од Предраг и благодарност за подршката до сите на Форумов.

Кон врв
ТемаИспратеноCOLONПет Сеп 28, 2012 11:20 pm 
Отсутен
Уредник
Членски аватор

МислењаCOLON3008
Sportex НапишиCOLON
marks НапишиCOLON
СЕЕЕРЏОООО, изгоревме, пак последни. Што е сигурно сигурно е, да си отворам јас земјјоделска задруга за берење јагоди ќе има доста кандидати на чело со мене. Има добри шанси да ни успее бизнисот а????

Da ne bidam zlonameren.....nekoj mi rece...stari ste i ti i Toni i Ico i Zoran Smilcevksi. Ke se povlecete i ke dojde naseto vreme.

Eve nie ne se natprevaruvame veke 5 godini...kade e nivnoto vreme? Nema ni natprevari a ligata se odrzuva radi formalnost so 4 ekipi.

Abe vazno e da se ucestvuva.....ne bese taka?

Da ne zabeguvam od temata ma nikako ne mi ide vo glava kako eden presedatel na federacija moze da ucestvuva na svetsko prvenstvo zaradi nemanje na intteres od strana na krapdziite? Sto saka da dokaze so toa? Eve demek sega jas ke vi pokazam kako se lovi riba...ili sto?

Mesto da ja nasoci seta energija na druga strana i da proba da go razresi problemot koj mu stoi nad glava i se zakanuva da zgasne edna ubava disciplina koja imashe i te kakvi preduslovi da redi uspesi vo idnina on se blamira i sebesi i makedonija so ucestvo na svetsko.

Ne go ovekuvav ova od nego, iskreno!
Ако сте Вие стари, тогаш јас сум фосил. Има уште многу во тебе шефе. Му требаш на крапскиот риболов многу повеќе од мене. Не треба никој и ништо да те спречи, да се вратиш кон нешто што секогаш ќе го сакаш, нешто со што си го поминал поубавиот дел од животот. Догодина у лига да те видам. Точка.

Кон врв
ТемаИспратеноCOLONПет Сеп 28, 2012 11:21 pm 
Отсутен
Ветеран

РегистриранCOLONНед Jул 10, 2011 1:06 pm
МислењаCOLON5485
Ako ne go naterame da sedne nema ni da pokusa toa da go napravi ali otom potom...Sega napred nasi ajde rekov jas 23 komada nad 10 kila takva taktika imame nija sega kapitenot koga ke naredi juris ke vidite...

Кон врв
ТемаИспратеноCOLONПет Сеп 28, 2012 11:21 pm 
Отсутен
Дружељубив
Членски аватор

РегистриранCOLONЧет Jун 16, 2011 6:25 pm
МислењаCOLON1142
Gledam vaka ubavo zamavnuvaat skoro site,=. Sprema toa sto go vidov retko koj lovi na pomalku od 80 metri.

Кон врв
ТемаИспратеноCOLONПет Сеп 28, 2012 11:22 pm 
Отсутен
Модератор
Членски аватор

РегистриранCOLONПет Феб 18, 2011 11:50 pm
МислењаCOLON8361
ЛокацијаCOLONSkopje
Камо среќа до толку да се оправи работата.
Искрено се надевам.

Кон врв
ТемаИспратеноCOLONПет Сеп 28, 2012 11:23 pm 
Отсутен
Модератор

РегистриранCOLONВто Aвг 02, 2011 7:02 pm
МислењаCOLON3043
ЛокацијаCOLONСкопје
[ img ]

Здравје РАДОВО

Кон врв
ТемаИспратеноCOLONПет Сеп 28, 2012 11:24 pm 
Отсутен
Модератор
Членски аватор

РегистриранCOLONНед Јан 08, 2012 10:04 pm
МислењаCOLON6059
ЛокацијаCOLONСкопје - Кисела Вода
убаво замавнуваат некои и со двочекор ... да не фрлаат и 100 + ...

Кон врв
ТемаИспратеноCOLONПет Сеп 28, 2012 11:26 pm 
Отсутен
Уредник
Членски аватор

МислењаCOLON3008
Ајде, ајде, малку повеќе верба. Одиме кон средината на табелата. :D Вечерва нешто ми мириса.

Кон врв
ТемаИспратеноCOLONПет Сеп 28, 2012 11:26 pm 
Отсутен
Ветеран
Членски аватор

РегистриранCOLONСаб Феб 26, 2011 4:07 pm
МислењаCOLON5851
ЛокацијаCOLONbitola
КРКИ
-само то е добитна комбинација и јас типувам на таква тактика
ајде капитене нареди им да ги потепаат капиталците на тоа КРБУ :D :D

воедно поздрав до предраг и до целата репрезентација

Кон врв
Покажи постара темаCOLON Сортирај по 
Испрати нова тема Одговори на тема  [ теми ]  Оди на страна «1ELLIPSIS4849505152ELLIPSIS95»

Часовникот е според Македонско време или според зоната: UTC_OFFSET Etc/GMT-2

Кој е Присутен

Членови кои ја разгледуваат оваа тема: 12 and 0 гости

Вие Не може да поставите нова тема на овој форум
Вие Не може одговорите на теми на овој форум
Вие Не може да промените мислења на овој форум
Вие Не може да го бришите вашето мислење во овој форум

Оди доCOLON 

POWERED_BY
Преведено на Македонски од : nescafe, Read Here Forum