СЕЕЕРЏОООО, изгоревме, пак последни. Што е сигурно сигурно е, да си отворам јас земјјоделска задруга за берење јагоди ќе има доста кандидати на чело со мене. Има добри шанси да ни успее бизнисот а????
Da ne bidam zlonameren.....nekoj mi rece...stari ste i ti i Toni i Ico i Zoran Smilcevksi. Ke se povlecete i ke dojde naseto vreme.
Eve nie ne se natprevaruvame veke 5 godini...kade e nivnoto vreme? Nema ni natprevari a ligata se odrzuva radi formalnost so 4 ekipi.
Abe vazno e da se ucestvuva.....ne bese taka?
Da ne zabeguvam od temata ma nikako ne mi ide vo glava kako eden presedatel na federacija moze da ucestvuva na svetsko prvenstvo zaradi nemanje na intteres od strana na krapdziite? Sto saka da dokaze so toa? Eve demek sega jas ke vi pokazam kako se lovi riba...ili sto?
Mesto da ja nasoci seta energija na druga strana i da proba da go razresi problemot koj mu stoi nad glava i se zakanuva da zgasne edna ubava disciplina koja imashe i te kakvi preduslovi da redi uspesi vo idnina on se blamira i sebesi i makedonija so ucestvo na svetsko.
Ne go ovekuvav ova od nego, iskreno!