istaata situacija predragh u francija,,do nego anglicani gi rasturija oni tapa,, se frlija u voda Za 5 saata i se presekoa 100% a se lovese na diva voda,,..znam sto pravat i sto moze da napravat,, najgolemiot i najlos del se napolnija so pogresni infomacii za taa vopda 15 tona itn,,isto bese i u francija pred natprevar ,,
verujte deka na makedoncive ovaa aktivnost na riba najveke ni odgovara, hranata i dobra boila se presudni za ovde, na drugo mesto e dobra pozicija da isondiras, i treto mesto koe e mislam pobitno od ovie 2 , kako da ja plasiras hranata kolku i koga, mora ritam da se fati da se sozivis so vodata ,i dvizenjeto naribata,NE DA JA RASTYURAS I BARAS RIBA SO HRANA,koj gi ebe site okolu mene jas sum sam vo sektorov i rabotam jas kako sto znam i sakam,e taka se doadga do rezultat, moras da veruvas u toa sto go rabotis, ova mislam deka e najdobro i trebase dobro da go zapamtat,,
rano e uste ke vidime sto ke bide, samo da ne se zaboravi deka tesko e da brkas rezultat,, na vaa golemina na riba sistemite i macite se najbitni da pogodis, mora balansiranje i da dojdes sto nesto go zima na prva , ako najdes, tuka si 2 cekora napred,, se treba da se raboti, i mora eden u box da razmisluva sto i kako ponatamu.. _________________ http://www.carpologija.com/
|