do sega seuste nemaat riba sega se slusnav so predrag se hrani vo golemi kolicini i se prefrla cesto se bara ribata na site mozni dalecini
e toa e problem,,do nego romanci domakini, spijat na voda, ne znae da go iskoristi seto toa od niv sto mu se na tacna,,
pogolemata greska ,,se bara ribata na site dalecini
se hrani i na site dalecini, se rastura,, ete problem,,
kolegi startot e najbiten, mora dobro sondirasnje i plasiranje na hranata na dobra pozicija, mora da si smiren i mora da napravis hraniliste sto ke go najdes kakvo go sakas, .. 3 stapa mora dfa se fokusioraat na toa hraniliste, so cetvrtoit rabotis okolu nego,, ne moze da nema rezultat, treba i mestoto i vodata da ja procitas, najdobar znak aktivnosta na ribata koja e sklaba i seta nejzina ne aktivna da ja iskoristis i da srabotis za sebe,, poverenje vo hranata 100% ona odlucuva za 90% od plasmanot i nema exsperimentiranje, zatoa se nosi i raboti nesto ispitano sto krapot ne go ostava,za i samiot da si ja zgolemis doverbata vo nea,,
romancite tuka se cekor napred ,sto na kraj ne mora da znaci deka ke [pobedat, oni u oprincip posle 50 casa padgfaat na sampionatite vo minatoto, se treba da napravat vo toj sektor nasive za da im izvlecat riba niv i da dojdat do rezultat,,
u ovaa situacija mislam deka nemaat nikakva logisticka podrska od nadvor, povrzana so neiskustvo..