premnogu se zamaras za nebitni raboti,, abe dosta citas i razmisluvas,, daj eden argument i kazi , eve zajci jas na ova gi pravam salata
ne se jade se sto leta, a polose e da go uvb ebedis nekoj deka se jade ako ne znae,, koga ke dojdes na velesko i ke vidis na kakvi obicni sitemi fakame site,, se e ova probano i ne efikasno ,,zatoa i pisuvam,,, nema potreba od investicii koi ne vredat, ,alku vreme ima za ribolov, se toa treba da se iskoristi na prav nacin,,
aj sega stavaj linkovi i objasnuvanja, i
ubeduj ne deka e taka podobro, sto nekoj majmun mislel taka a nema 2 ribi u zivoto fateno,, poznavame mnogu takvi,, net ribari ,,kako tebe,, ti fakas riba sam vo vukoebinata i okolu tebe nema nikoj na km,,, i za koj sistem mi zboruvas,
, abe 2 stapa ke presecam so kamce mesto olovo, i 3 race pcenka, za tamu zajko
ziv te jadam
priznaj
Eve koj e toj majmun
http://www.facebook.com/pedro.otin i ako on e majmun ja i ti sme clankovidi bezrbetnici
Samo kontra da odis nekomu si stvoren..prosti sistemi vakvi takvi sistemi nebare ti nesto izmisli ...
pa ti po vukoebini vajcas , pa nema nikoj tamu ,a kaj tebe posledniov mesec korzo sigurno bese pa zatoa nema ni eden krap .. pa sto ne drugo
a sto ima toa vrska so ovaa tema samo ti si znaes ..
Ajde sega oplakni malku ocite i vidi sto pravel toj spanski majmun vo zivotot i sto napravil za sebe od ribolovot. kolku vidov glaven distributer e za SBS za Spanija...a do kade ti stasa zajko ? Glaven distibuter i proizeduvac na R1 miks
I stavi ovde nekoja slika od ovaj spanec da vidime dali dve ili tri ribi ima ,jas nemam facebook ne ni mozam da poglednam ...
ne e ubavo taka da napises bre petel..mene slika od riba ne moze da me impresionira, samo pametno napisana recenica ja cenam .Ako e do slikite da go pokanam komsijata koj na svecica od tomovce i parce najlon ima uloveno povejce krapovi od site nas zaedno...jasna li ti e porakava? Pisuvaj , ne ti brani nikoj ,ama konstruktivni postovi sto imaat smisla bre petel eden
Znam deka sum oftopic ama ce ve zamolam da stoi ovaj odgovor ,zajko go zasluzuva..