www.ribar.com.mk

Вашите рибарски приказни...
Сега е точно : Саб Ное 16, 2024 7:36 pm

Часовникот е според Македонско време или според зоната: UTC_OFFSET Etc/GMT-2

Испрати нова тема Одговори на тема  [ теми ]  Оди на страна «123456»
Автор Порака
ТемаИспратеноCOLONНед Сеп 02, 2012 2:58 pm 
Отсутен
Ветеран

РегистриранCOLONВто Ное 08, 2011 12:17 am
МислењаCOLON10473
Keltan НапишиCOLON
Stasavme do brbuski :D Vasil.gore go branis Martin deka ne nametnuva nisto nikomu.A isto ti napadne nekoji clenovi .. . .Sekoj pravi kako znae i umee .I site si kazavme zosto taka i pravime.Sto sega ima Martin da ni dokazuva svojata poenta so videa :D ajde iskaraj go sega nego za toa :D Vejce pokusava na sila da ne ubedi deka ete negoviot nacin e prav .. . :D

ne si u pravo, toa e isto jas koga te branam tebe :D :D

Кон врв
ТемаИспратеноCOLONНед Сеп 02, 2012 2:58 pm 
Отсутен
Дружељубив

РегистриранCOLONНед Maј 01, 2011 1:26 pm
МислењаCOLON3505
Nebranam nikogo , negledam kade zabeleza deka nekojti nametnuva nesto , vo prviot post e napisano " moe mislenje "
Posle se znae sto sleduva

Кон врв
ТемаИспратеноCOLONНед Сеп 02, 2012 11:24 pm 
Отсутен
Модератор

РегистриранCOLONВто Aвг 02, 2011 7:02 pm
МислењаCOLON3043
ЛокацијаCOLONСкопје
@Келтан
Абе кој ви се овие муабети бе.. вие немате шо поинтересно да правите него да се инаетите.. никој мене не ми е адвокат.. ниту сакам ниту барам..

Јас не те убедувам ти да користиш тоа шо ја користам.. каде тоа ти го виде?

Форгмов го правите говна и лајна.. видеото е наменето за јане, а успут кој сака да зирне нешо интересно со тоа..

Ако на мене бе ми е убаво цело шише ке истурам.. разбираш ли? И ич К*р не ме боли.. ниту пропагирам нешто за тебе ниту за никој..

Имаат предности и мани.. како и се во животот.. прај си како сакаш..

И форумот е наменет за дискусии.. а не за вакви гачки прикаски шо прајте.. циркузи..

Тотално си контрадикторен..
....

И пак ке прашам.. каде тоа ти виде дека јас убедувам и викам дека мојот начин е најдобар и дека сите мораат да праат така.. шо сум ја Стаљин? глупости чоече.. знаете да изиритирате.. кенеф се да напраите..

Кон врв
ТемаИспратеноCOLONНед Сеп 02, 2012 11:35 pm 
Отсутен
Ветеран
Членски аватор

РегистриранCOLONЧет Oкт 06, 2011 10:30 pm
МислењаCOLON6506
martinMK НапишиCOLON

не е тоа што го барав.. но сепак ја докажува мојата поента..

Videoto ne raboti .. . i ne mozam da vidam koja e taa tvoja poenta sto ja dokazuva.I ne se nerviraj ,pametnoto pisano vo ovaa tema zavrsi uste na prvata strana :D

Кон врв
ТемаИспратеноCOLONНед Сеп 02, 2012 11:38 pm 
Отсутен
Модератор
Членски аватор

РегистриранCOLONЧет Maј 19, 2011 2:20 pm
МислењаCOLON6956
Повелете...видеото на Мартин.

Кон врв
ТемаИспратеноCOLONНед Сеп 02, 2012 11:58 pm 
Отсутен
Модератор

МислењаCOLON3043
ЛокацијаCOLONСкопје
Па шо ондак тераш дискусии? терај си бе чоек по твое.. јас кажав јас што мислам.. каде тоа ти наметнав јас тебе нешто? пак нема одговор на тоа.. молчиш затоа што нема да го најдеш а само побрзи ви се прстите и од очите и паметот.

Кон врв
ТемаИспратеноCOLONПон Сеп 03, 2012 12:18 am 
Отсутен
Ветеран
Членски аватор

РегистриранCOLONЧет Oкт 06, 2011 10:30 pm
МислењаCOLON6506
E sega i ti ...pa utse vo prviot post sugeriras da gi koristime :D Мислам дека на секој кој си прави боили ке му користат вакви точни лабораториски инструменти..

Potoa go napisa ova :D Да не трубам и тупам за џабе.. прајте си како сакате и како умеете.. јас го искаќав мојот став.. на кој многу негативни други ставови се надоврзаа. Прашајте го Сергеј, Дуката, Бамби, Маџарите, Србите, Бугарите... и еден друг куп врвни крапџии како мерат па ке правиме муабет..

pa ova :D Имаше едно видео на нет сега го нема за нутрабаитс како ги праат боилите.. јас шприц кај нив не видов, туку лабораторија како на клиника..

I na kraj i video ni stavi kade se gleda takva epruveta :D ne e li seto ova ubeduvanje deka taka treba ,deka taka e ispravno ?
Vo nieden moment nikoj ne ti napisa deka tvojot nacin ne cini,samo deka ete za mene ima mani,deka mi smeta da cekam da se iscedi kako treba toa sto sum merel.
Eve jas kako bi pravel koga bi rabotel pogolemi kolicini boil. Bi kupuval site tecnosti sto treba da gi stavam vo pakovanja koi bi mi pasuval ajde od pamet da receme za onolku miks..kolku treba da turam 250 ml minamino i teraj magareto.kakvi epruveti kakvi spricevi :D E sega imam i jas od tie mirisi 1 prema milion .so niv e malku zaebano ama turam nastrana i brojam edna kapka ,dve kapki .. i ako gresam odnovo .najomilena mi e od lesnik,tri kapki i imas dve kila boili .. . :D

Кон врв
ТемаИспратеноCOLONПон Сеп 03, 2012 8:34 am 
Отсутен
RIP
Членски аватор

РегистриранCOLONСаб Ное 13, 2010 9:30 am
МислењаCOLON9475
Jas stvarno se cudam do kaj ke odi rabotava.ubavite raboti zavrshija uste na prva stra kade sekoj moze da procita I da si izvadi pouka od razlicni iskustva.

MARTIN jas samo ti dwdov sovet da ne frlas pari.ako si gi kupil od merak toa e drugo kako jas shto kupuvam od merak eden cup guposti od oprema.inaku sum bil kaj Braca,Sapanjac,Meleg veruvaj deka kako I nutra site rabotat na star nacin,edino shto imaat e dobra mashina za boili ne za kolbasi

Кон врв
ТемаИспратеноCOLONПон Сеп 03, 2012 9:56 am 
Отсутен
Ветеран
Членски аватор

РегистриранCOLONСаб Феб 26, 2011 4:07 pm
МислењаCOLON5851
ЛокацијаCOLONbitola
ехааа - ги летнавте гулабите пак а :?:
-писмата кои не се за туа ке одат во -- ресајкл-бинот(кантата за отпадоци)

Кон врв
ТемаИспратеноCOLONПон Сеп 03, 2012 10:41 am 
Отсутен
Модератор

МислењаCOLON3043
ЛокацијаCOLONСкопје
Да може и од кеф е купено сето тоа.. знаеш дека сакам да си играм со такви работи.. но друга е полемиката тука.. дали јас наметнувам мислење или не?

Келтан.. Мислам = мое мислење.. за разлика.. од Морате да го правите ова.. ? нели? Мое мислење е мое и ничиво друго.. ти ако сакаш прифати го ако нејкеш немораш.. на крај краева.. не е битно никој како и што прави.. битно е за мене што јас си мислам и како што јас си правам и на никој не сугерирам дека така треба..

И не докажувам.. туку постирам мислење.. а дали ти ке го прифатиш или не тоа е твое..

Така да џабе да тупиме шо има сеа кој како докажал.. може од твоја страна не си го разбрал она што го пишувам.. може од моја страна да е лошо напишано..

п.с. кажи кај да најдеме сеа шприцеви од 250мл? со пластика место со гумица..

Кон врв
Покажи постара темаCOLON Сортирај по 
Испрати нова тема Одговори на тема  [ теми ]  Оди на страна «123456»

Часовникот е според Македонско време или според зоната: UTC_OFFSET Etc/GMT-2

Кој е Присутен

Членови кои ја разгледуваат оваа тема: 7 and 0 гости

Вие Не може да поставите нова тема на овој форум
Вие Не може одговорите на теми на овој форум
Вие Не може да промените мислења на овој форум
Вие Не може да го бришите вашето мислење во овој форум

Оди доCOLON 

POWERED_BY