E sega i ti ...pa utse vo prviot post sugeriras da gi koristime
Мислам дека на секој кој си прави боили ке му користат вакви точни лабораториски инструменти..
Potoa go napisa ova
Да не трубам и тупам за џабе.. прајте си како сакате и како умеете.. јас го искаќав мојот став.. на кој многу негативни други ставови се надоврзаа. Прашајте го Сергеј, Дуката, Бамби, Маџарите, Србите, Бугарите... и еден друг куп врвни крапџии како мерат па ке правиме муабет..
pa ova
Имаше едно видео на нет сега го нема за нутрабаитс како ги праат боилите.. јас шприц кај нив не видов, туку лабораторија како на клиника..
I na kraj i video ni stavi kade se gleda takva epruveta
ne e li seto ova ubeduvanje deka taka treba ,deka taka e ispravno ?
Vo nieden moment nikoj ne ti napisa deka tvojot nacin ne cini,samo deka ete za mene ima mani,deka mi smeta da cekam da se iscedi kako treba toa sto sum merel.
Eve jas kako bi pravel koga bi rabotel pogolemi kolicini boil. Bi kupuval site tecnosti sto treba da gi stavam vo pakovanja koi bi mi pasuval ajde od pamet da receme za onolku miks..kolku treba da turam 250 ml minamino i teraj magareto.kakvi epruveti kakvi spricevi
E sega imam i jas od tie mirisi 1 prema milion .so niv e malku zaebano ama turam nastrana i brojam edna kapka ,dve kapki .. i ako gresam odnovo .najomilena mi e od lesnik,tri kapki i imas dve kila boili .. .