www.ribar.com.mk

Вашите рибарски приказни...
Сега е точно : Пет Ное 15, 2024 5:30 pm

Часовникот е според Македонско време или според зоната: UTC_OFFSET Etc/GMT-2

Испрати нова тема Одговори на тема  [ теми ]  Оди на страна «1ELLIPSIS2021222324»
Автор Порака
 Наслов на мислењетоCOLON Re: НАТПРЕВАРИ и КУПОВИ (ОПШТО)
ТемаИспратеноCOLONЧет Aвг 16, 2012 12:13 am 
Отсутен
Ветеран

РегистриранCOLONВто Ное 08, 2011 12:17 am
МислењаCOLON10473
filip030682 НапишиCOLON
Kolku sme blisku,a tako daleko.Srbite so ekipite na Cigra Kraguevac i ekipite na Goran Radovic povece pati svetski sampioni poedinecno i ekipno.Cigra ja gledav na drzavno vo Srbija 2007 vo sostav Veso i Daco,nemate poima kolku oprema imaat so sebe,zboram za trski Bolo i Methc po nekolku dolzini,Stekovi so po 5-6 top seta.Pozadi Gica stoi firma kako Trabucco.
A nie kade sme :?: Sto i ke barame koga meriloto da si najdobar i ne e bitno vo reprezentacija :idea:
petel za toj ribolov stvarno postojat finesi , sto i stvarno nemoe sekoj da gi pravi i oseti,,drugo opremata , vlozuvanje golemo,, dodeka nie krapdfiite odime so 2kg kukuruz i spieme 3 dena, i mozes da bides prv ako ti se padne ubava pozicija, se e sreka :D :D :D

Кон врв
ТемаИспратеноCOLONЧет Aвг 16, 2012 12:21 am 
Отсутен
Дружељубив
Членски аватор

РегистриранCOLONВто Феб 08, 2011 10:44 pm
МислењаCOLON4404
Isti e Ico,razlika e sto ti odis na svetsko so podignat kredit,a srbite so 30000evra od drzavta

Кон врв
ТемаИспратеноCOLONЧет Aвг 16, 2012 10:11 am 
Отсутен
Дружељубив
Членски аватор

РегистриранCOLONПон Jун 18, 2012 10:22 am
МислењаCOLON2221
ЛокацијаCOLONSkopje , Macedonia
nema nisto sreka luge veruvajte na takvi takmicenja , srekata e mozebi 1 do 3 % , drugoto e hemija , taktika,oset (trening) kondicija
kako za primer vikate Srbite idat so 30.000 evra konto na Svetsko , a sto ke kazete ako razberete deka Anglija ide so 200.000 funti fond na svetsko prvenstvo : Podvizni labatarorii, tamu se 1 mesec pred takmicenje, hemicari , biolozi, kapiteni, jaka konkurencija na takmicari koja mora da slusa za stategija trener , Daiwa glaven sponzor, so kombinja so zatemneti stakla gi nosat do staza, im gi nosat stvarite (Nosaci AMALI) abe da ne go vidite ova KE VI SE STUZI STO UOPSTE STE TRGNALE NA SVETSKO :oops: :oops: :(( ama duhot e biten :lol: :lol: i normalno , eve jas ednas bev vidov i ukradov kolku sto mozev , ajde da gi prasame ostanatite sto vile na svetsko po 3-5 9 pati nisto ne videle , gledale kako telinja i nisto ne ukrale da primenat , i den deneska da otidat , pak ako telinja ke gledaat vo Anglicanite kako da se Isus hristos i ke im se polnat ocite , a Prazni mrezite , sto bi rekol onoj na reklamana EEEEEEEEE ovaja moja cudesna zemja :lol: :lol: :lol:

Кон врв
ТемаИспратеноCOLONЧет Aвг 16, 2012 10:26 am 
Отсутен
Дружељубив
Членски аватор

РегистриранCOLONВто Феб 08, 2011 10:44 pm
МислењаCOLON4404
Si ukral zatoa sto si znael sto da krades,i od kogo da krades,i sega si pobogat so iskustvo.A sto ke ukrade onoj moj zemjak od kumanovo sto bese na evropsko mislam,sin na poranesniot pretcedatel na Pcinja.Edna nedela pred turnirot go ucea kako se drzi stek vo raka.

Кон врв
ТемаИспратеноCOLONЧет Aвг 16, 2012 10:42 am 
Отсутен
Дружељубив
Членски аватор

МислењаCOLON2221
filip030682 НапишиCOLON
Si ukral zatoa sto si znael sto da krades,i od kogo da krades,i sega si pobogat so iskustvo.A sto ke ukrade onoj moj zemjak od kumanovo sto bese na evropsko mislam,sin na poranesniot pretcedatel na Pcinja.Edna nedela pred turnirot go ucea kako se drzi stek vo raka.
Za Martinco 8-) :lol: dobro ,abe vo cavez drzava kako nasava nisto neka ne te cudi , zatoa i se mislam dali da se vratam vo sportskiot ribolov na plivka , znaejki gi site glupi odluki raboti koi se pravele ama pak ke kazam duhot mi e jak i si mislam deka eve posle 3-4 godini pauza nesto se ima smeneto

Кон врв
ТемаИспратеноCOLONЧет Aвг 16, 2012 1:08 pm 
Отсутен
Ветеран

РегистриранCOLONНед Jул 10, 2011 1:06 pm
МислењаCOLON5485
Aj kazi mi sto se ima smeneto osven Vasil Kotov....

Кон врв
ТемаИспратеноCOLONЧет Aвг 16, 2012 1:11 pm 
Отсутен
RIP
Членски аватор

РегистриранCOLONСаб Ное 13, 2010 9:30 am
МислењаCOLON9475
krste1978 НапишиCOLON
Ja kolku shto znam ist si e covekot ne e smenet :D :D :D :D

Кон врв
ТемаИспратеноCOLONЧет Aвг 16, 2012 1:16 pm 
Отсутен
Дружељубив
Членски аватор

МислењаCOLON2221
krste1978 НапишиCOLON
Sekoja cest za Vasil Kostov , kolku za informacija :Lobito na Vardar go izglasa vasil za Pretsedatel na MRF , po predlog od mene i Marijan Ristic i Miodrag Pesic , Vase mi e komsija i mnogu dobro si ja raboti rabotata se nadevam vo idnina ke ima poveke rezultati od negovata rabota , on e eden sirok covek koj saka so site da se druzi i razgovara kako za problemi taka i za opsti raboti vo ribolovot , na red e i vardar da ima nekoj takov pretsedatel ,za ribar ne znam ama gledam deka ima dosta mladi potencijali, za babuna veles se e po staro i toa e .

Кон врв
ТемаИспратеноCOLONЧет Aвг 16, 2012 1:20 pm 
Отсутен
Ветеран

РегистриранCOLONНед Jул 10, 2011 1:06 pm
МислењаCOLON5485
JaneMK НапишиCOLON
krste1978 НапишиCOLON
Ja kolku shto znam ist si e covekot ne e smenet :D :D :D :D

Goran odi vo temana MRF i ke vidis sve sto fali....Ovde ima i clenovi na upraven vo Mrf i Precedateli na komisii a ne znaat za sto se postaveni ili dali bile viknati na sednica nekoja i za nekoj odluki pozdrav..

Кон врв
ТемаИспратеноCOLONЧет Aвг 16, 2012 1:26 pm 
Отсутен
Дружељубив
Членски аватор

МислењаCOLON2221
Nejkam da navleguvam seuste vo toa , koga ke dojde vreme ke se ufrlam i ke vidime sto kako se slucuva vo federacijata nasa , mora da napravime federacija otvorena za site site da imaat pravo na svoe mislenje i predlozi sekako i poplaki , da se naoga nacin za site da bidat zadovolni vo normala sekako , inaku za problemov gledam i od prilika go znam samo nema da komentiram ,zosto ima krivica i od edna iod druga strana i toa se resava samo so dobra voja na dvete strani a ne eden da kazuva drug kapata na strana i da tera .

Кон врв
Покажи постара темаCOLON Сортирај по 
Испрати нова тема Одговори на тема  [ теми ]  Оди на страна «1ELLIPSIS2021222324»

Часовникот е според Македонско време или според зоната: UTC_OFFSET Etc/GMT-2

Кој е Присутен

Членови кои ја разгледуваат оваа тема: 25 and 0 гости

Вие Не може да поставите нова тема на овој форум
Вие Не може одговорите на теми на овој форум
Вие Не може да промените мислења на овој форум
Вие Не може да го бришите вашето мислење во овој форум

Оди доCOLON 

POWERED_BY
Преведено на Македонски од : nescafe, Read Here Forum