Бугарите имаа нешто што ние го немавме.
Тренери кои разбораат и кои трчаат од бокс до бокс, кои следат и кажуваат што треба да се прави и доволна количина на храна.
Бугарите во вашиот сектор направија резултат последните 24 часа, пред тоа не беа толку добри.
jas mislam ribaa deka imaa vo box,, pogolemiot fakor e toj,, a i prv sampionat ,dojdoa neinformirani,,, moze trcale trenerite i nosele informacii, ama da ispadnes 1 vo sektor so pcenka varena vecerta, treba i sreka...
vo tesni natprevari kade sto si u blizina so kilaza od prvite 5 ekipi ,stvarno treba informaciii od trkacite zad nas,, toa kaj nas nikogas go nemalo, zatroa sto sekoj sto idel ,idel so edna namera,,,setanje slikanje i najveke sto me nerviralo, bitno e ucestvoto, e toa ne sum mozel da go razberam,,,
bar site od mk sto sme odele na sampionati sme davale se od sebe, za da postigneme nekoj rezultat, i najmnogu sme vlozile,, e sega koga stvarno ti trebaat informacii od tie zad tebe, togas nikoj nema,,, teski sme makedoncive,,,,
dodeka kaj drugi reprezentacii zname sto rabotat nivnite l;judge,, spijat do ekipite sto se vo prednost, se krijat na drva,, prisitni se so sudiite, pratat merenja i tn, i sekoja informacija ja plasiraat vo ist moment, e togas sekoj natprevaruvac znae sto se slucuva na staza...
jas u francija primetiv edna rabota,, ako jar izvadat riba, posle pola sasat dobivam i jas , vo istata linija so niv, so predhodno spremna pozicija samo cekam ribata da vleze, istoto go pravea i srbite zatoa sto skoro granicea so niv, iako bea od drugata strana,, e sega problemot e drug,,jas gi gledam jar deka vadat riba,,,i ja spremam pozicijata,, e sto ako ne gi vidam,, treba nekoj da me informira,, kaj nas takov nemase, a kaj srbite imase ,, ete edna razlika, koja ne e nisto a znaci mnogu, ribata dvizese mnogu i jadese na intervali, trebase samo da primis informacija deka okolu tebe ribata e aktivna, pretezno noke,,,