www.ribar.com.mk

Вашите рибарски приказни...
Сега е точно : Пет Ное 15, 2024 9:42 pm

Часовникот е според Македонско време или според зоната: UTC_OFFSET Etc/GMT-2

Испрати нова тема Одговори на тема  [ теми ]  Оди на страна «1ELLIPSIS1516171819ELLIPSIS24»
Автор Порака
ТемаИспратеноCOLONПон Aвг 13, 2012 10:38 am 
Отсутен
Дружељубив
Членски аватор

РегистриранCOLONЧет Jун 16, 2011 6:25 pm
МислењаCOLON1142
Бугарите имаа нешто што ние го немавме.

Тренери кои разбораат и кои трчаат од бокс до бокс, кои следат и кажуваат што треба да се прави и доволна количина на храна.

Бугарите во вашиот сектор направија резултат последните 24 часа, пред тоа не беа толку добри.

Кон врв
ТемаИспратеноCOLONПон Aвг 13, 2012 11:01 am 
Отсутен
Ветеран

РегистриранCOLONВто Ное 08, 2011 12:17 am
МислењаCOLON10473
Sportex НапишиCOLON
Бугарите имаа нешто што ние го немавме.

Тренери кои разбораат и кои трчаат од бокс до бокс, кои следат и кажуваат што треба да се прави и доволна количина на храна.

Бугарите во вашиот сектор направија резултат последните 24 часа, пред тоа не беа толку добри.

jas mislam ribaa deka imaa vo box,, pogolemiot fakor e toj,, a i prv sampionat ,dojdoa neinformirani,,, moze trcale trenerite i nosele informacii, ama da ispadnes 1 vo sektor so pcenka varena vecerta, treba i sreka...

vo tesni natprevari kade sto si u blizina so kilaza od prvite 5 ekipi ,stvarno treba informaciii od trkacite zad nas,, toa kaj nas nikogas go nemalo, zatroa sto sekoj sto idel ,idel so edna namera,,,setanje slikanje i najveke sto me nerviralo, bitno e ucestvoto, e toa ne sum mozel da go razberam,,,

bar site od mk sto sme odele na sampionati sme davale se od sebe, za da postigneme nekoj rezultat, i najmnogu sme vlozile,, e sega koga stvarno ti trebaat informacii od tie zad tebe, togas nikoj nema,,, teski sme makedoncive,,,,

dodeka kaj drugi reprezentacii zname sto rabotat nivnite l;judge,, spijat do ekipite sto se vo prednost, se krijat na drva,, prisitni se so sudiite, pratat merenja i tn, i sekoja informacija ja plasiraat vo ist moment, e togas sekoj natprevaruvac znae sto se slucuva na staza...

jas u francija primetiv edna rabota,, ako jar izvadat riba, posle pola sasat dobivam i jas , vo istata linija so niv, so predhodno spremna pozicija samo cekam ribata da vleze, istoto go pravea i srbite zatoa sto skoro granicea so niv, iako bea od drugata strana,, e sega problemot e drug,,jas gi gledam jar deka vadat riba,,,i ja spremam pozicijata,, e sto ako ne gi vidam,, treba nekoj da me informira,, kaj nas takov nemase, a kaj srbite imase ,, ete edna razlika, koja ne e nisto a znaci mnogu, ribata dvizese mnogu i jadese na intervali, trebase samo da primis informacija deka okolu tebe ribata e aktivna, pretezno noke,,,

Кон врв
ТемаИспратеноCOLONПон Aвг 13, 2012 11:06 am 
Отсутен
Дружељубив
Членски аватор

РегистриранCOLONВто Феб 08, 2011 10:44 pm
МислењаCOLON4404
E ova e vece diskusija na edni poranesni tim kolegi,ovaa diskusija povece mi se dopadza od prethodnata

Кон врв
ТемаИспратеноCOLONПон Aвг 13, 2012 11:25 am 
Отсутен
Дружељубив
Членски аватор

МислењаCOLON1142
Пченка, пченка, ние ни тоа немавме доволно! ;D

Рибата се вртеше тука, точно само што они пченката си ја чуваа за личос се до предпоследниот ден кога тренерот им рече...Фрлај у вода се што имаш!

Мене Иле ми кажа, он седел кај нив во тој момнет кога дошол тренерот да ги кара.

Патем Иле беше единствениот човек што трчаше како ненормален од бокс до бокс и кој спиеше помалку дури и од некои натпреварувачи.

Проблемот е што човекот има скоро 70 години и не знае многу за крапскиот риболов па не може многу да помогне!

Кон врв
ТемаИспратеноCOLONПон Aвг 13, 2012 11:48 am 
Отсутен
Ветеран

РегистриранCOLONВто Ное 08, 2011 12:17 am
МислењаCOLON10473
Sportex НапишиCOLON
Пченка, пченка, ние ни тоа немавме доволно! ;D

Рибата се вртеше тука, точно само што они пченката си ја чуваа за личос се до предпоследниот ден кога тренерот им рече...Фрлај у вода се што имаш!

Мене Иле ми кажа, он седел кај нив во тој момнет кога дошол тренерот да ги кара.

Патем Иле беше единствениот човек што трчаше како ненормален од бокс до бокс и кој спиеше помалку дури и од некои натпреварувачи.

Проблемот е што човекот има скоро 70 години и не знае многу за крапскиот риболов па не може многу да помогне!

da be ,,ile go zaboraviv,,, e kako nego nema covek,, sekoja cest za nego,,,

inace pravev muobat za drugive zoki dule vasil kostov, i drugar mu rade :D

a bugarite ako tolku znaea da fakaat , zosto u drugite sektori ne napravija rezultat,, u mojot bea u kosot, i sami ,,imase riba kaj niv site kazuvaa,, ama bar bea iskreni i mnogu korektni,,

Кон врв
ТемаИспратеноCOLONПон Aвг 13, 2012 12:03 pm 
Отсутен
Дружељубив
Членски аватор

МислењаCOLON1142
Абе види, на крајот се бројат резултатите само, се другото се заборава!

Знаеле не знаеле, направија резултат, ние се испосравме, иако искрено знаевме дека немаме многу шанси уште пред почетокот на натпреварот ако не извлечевме барем една крајна позиција.

А за тие што требаше да не подржуваат и да нибидат 3-то око и извор на информации нема да коментирам повеќе!

Кон врв
 Наслов на мислењетоCOLON Re: НАТПРЕВАРИ и КУПОВИ (ОПШТО)
ТемаИспратеноCOLONПон Aвг 13, 2012 4:18 pm 
Отсутен
Ветеран
Членски аватор

РегистриранCOLONСаб Феб 26, 2011 4:07 pm
МислењаCOLON5851
ЛокацијаCOLONbitola
сергеј
што мислиш имаме ли кај нас таков потенцијал да се спремат топ 3-4 екипи
со трнери, водачи на екипи и такмичари
и би работеле како што и работат ЈАР(овие ги зедов како пример) на натпреварите
секој во својот домен да даде свој максимум :?:

мислиш ли дека ке ако се направи оваа кохезија и нормално финансискиот дел дека би имале солидни успеси како репрезентација која достојно би не претставувала

Кон врв
ТемаИспратеноCOLONПон Aвг 13, 2012 4:32 pm 
Отсутен
Дружељубив
Членски аватор

МислењаCOLON1142
За добра репрезентација треба добри тимови кои ги немаме.

Имаме добри поединци од кој поголемиот дел од нив не се способни поради своето замислено его да делат ама било што со другите па макар и место во репрезентацијата.

За да од добрите поединци се состави добра репрезентација треба да се направат добри дуа кои се познаваат меѓусебно, кои се во натпреварувачка кондиција и нормално тие дуа треба да бидат соодветно финансирани и подржани од сите!

Големо прашање е колку би функционирале таквите дуа, односно дали воопшто можат да се состават меѓусебе како тим, првенствено поради суетата пуста!

Се на се, тоа кај нас е за жал многу тешко остварливо, затоа и немаме репрезентација!

Кон врв
ТемаИспратеноCOLONПон Aвг 13, 2012 4:45 pm 
Отсутен
Дружељубив
Членски аватор

РегистриранCOLONПон Jун 18, 2012 10:22 am
МислењаCOLON2221
ЛокацијаCOLONSkopje , Macedonia
A dali ke moze da organizirame edne natprevar megu nas , da receme so kombinirani pravila , da trae 50 saati ili 30 saati a da se natprevaruvaat krapcii protiv Plivkari na primer eden tim od 5 do 10 krapdjii od edna strana i eden tim od 5 - 10 plivkari od druga strana
pobednikot e toj so poveke Kg. fateni za tie 30 ili 50 saati ???

Кон врв
ТемаИспратеноCOLONПон Aвг 13, 2012 6:00 pm 
Отсутен
Дружељубив

РегистриранCOLONНед Maј 01, 2011 1:26 pm
МислењаCOLON3505
Iesko e toa kolega , krapdjiite ke izgubat 100% a eve i zosto
Imav prilika da lovam na eden takov natprevar kade se lovese kombinirano , tie sto lovea so steki si prihranuvaa i lovea apsolutno tocno na edno te isto mesto , so mac tehnika se sluci nesto slicno , na sekoj pet minuti letaa beli crvi.
Nasiot ribolov e malku potezok , bara vreme ribata da ti legne na spot.

Кон врв
Покажи постара темаCOLON Сортирај по 
Испрати нова тема Одговори на тема  [ теми ]  Оди на страна «1ELLIPSIS1516171819ELLIPSIS24»

Часовникот е според Македонско време или според зоната: UTC_OFFSET Etc/GMT-2

Кој е Присутен

Членови кои ја разгледуваат оваа тема: 29 and 0 гости

Вие Не може да поставите нова тема на овој форум
Вие Не може одговорите на теми на овој форум
Вие Не може да промените мислења на овој форум
Вие Не може да го бришите вашето мислење во овој форум

Оди доCOLON 

POWERED_BY
Преведено на Македонски од : nescafe, Read Here Forum