Dobro e da vadi , nemo montira mrezi bez nikakov problem vo 12 casot popadne , jas da prijavam vo policija i slicno da slikam , vo camec koga mi se nafrlija 10 dusi mi vikaat nemoj ova ona ovoj stariov e nekoj jak covek cim se osmelil vo 12 casot da si gi mesti mrezite pred kuka , vnuk mu vlesla ovoj si pruza ko alista zica. Koga pocnav da slikam dvajcata vo mene se ocelija.
greska tvoja,,, spored zakonot ytrebalo da otides i da im zemes podatoci,, od 1vo koleno pa navamu,, da znes dedomu kako se vikal i dali on postavuval mrei se toa da zapises i snimas
, i fino lepo da gi izvestis inspektorite, so predavanje na materijalot sto si go srabotil.
. e sega ke te viknat na sud vo ohrid, ke potrosis 50 evra za da svedocis a nego ke go pustat, samo poradi edna pricina,, covekot stava srede bel den mrezi, pred 10.000 ljudge i go boli tase, e koga ke otides na sud, taka dobro majmun ke te napravat
, ke neznaes od koja vrata da izlezes, i uste nesto, ke te ubedat deka tipov alista perel, ne staval mrezi