www.ribar.com.mk

Вашите рибарски приказни...
Сега е точно : Сре Ное 06, 2024 4:39 pm

Часовникот е според Македонско време или според зоната: UTC_OFFSET Etc/GMT-2

Испрати нова тема Одговори на тема  [ теми ]  Оди на страна «123»
Автор Порака
 Наслов на мислењетоCOLON Re: Еволуција или ?
ТемаИспратеноCOLONПон Aвг 06, 2012 5:42 pm 
Отсутен
Дружељубив

РегистриранCOLONСре Oкт 27, 2010 12:47 am
МислењаCOLON1119
ЛокацијаCOLONАеродром
Нешто ново прастаро од дедовите ;)

[ img ]
Стандард си се Стандард, само никако плетеница да не се стави зошто ја плете како пајак
а чаршавот е нешто посебно ручни рад :oops:

[ img ]
еден лагер вау вау

Кон врв
ТемаИспратеноCOLONПон Aвг 06, 2012 9:02 pm 
Отсутен
Дружељубив

РегистриранCOLONПон Ное 14, 2011 7:45 pm
МислењаCOLON3010
Pred mozebi eden mesec setav po vardar i vidov nesto dolgo crno na dnoto na rekata malku pokrieno so zemja prvo si pomisliv deka e nekoja stara cevka,granka ili sto ti znam posle edno pola saat buljanje uspat na fakanje ribi mi pukna filmot otidov da vidam i sto da vidis stara trska kako na fisher king ona prvata Standard neznam kolku bila dolga jas koga ja "odkopav" beshe dolga nekoi 40 cm masinkata seuste stoeese mnogu zaragjavena ribata ne mi jadese pa zemav nozot i pocnav da delkam da grebam da vidam sto cudo e i posle edno 10-20 minuti iscistiv gjubreto i rgjata sto ti ne imase i pisuvase Shakespear standard ova jas sto ja pronajdov imase plasticen poklop ako taa na slikata ima plasticen bi trebalo da e exatno ist model.Mene me interesira kolku godini e stara taa mashinka od prilike da procenam kolku li vreme taa trska ima dremeno pod povrsinata :lol:

Кон врв
ТемаИспратеноCOLONПон Aвг 06, 2012 9:05 pm 
Отсутен
Конструктивен
Членски аватор

РегистриранCOLONПон Aпр 30, 2012 7:40 pm
МислењаCOLON583
ЛокацијаCOLONСкопје
Volcko НапишиCOLON
Pred mozebi eden mesec setav po vardar i vidov nesto dolgo crno na dnoto na rekata malku pokrieno so zemja prvo si pomisliv deka e nekoja stara cevka,granka ili sto ti znam posle edno pola saat buljanje uspat na fakanje ribi mi pukna filmot otidov da vidam i sto da vidis stara trska kako na fisher king ona prvata Standard neznam kolku bila dolga jas koga ja "odkopav" beshe dolga nekoi 40 cm masinkata seuste stoeese mnogu zaragjavena ribata ne mi jadese pa zemav nozot i pocnav da delkam da grebam da vidam sto cudo e i posle edno 10-20 minuti iscistiv gjubreto i rgjata sto ti ne imase i pisuvase Shakespear standard ova jas sto ja pronajdov imase plasticen poklop ako taa na slikata ima plasticen bi trebalo da e exatno ist model.Mene me interesira kolku godini e stara taa mashinka od prilike da procenam kolku li vreme taa trska ima dremeno pod povrsinata :lol:

Ako si malce pouporen drugiot pat mozebi ke najdes i lokomotiva :lol: :lol: :lol:

Кон врв
ТемаИспратеноCOLONПон Aвг 06, 2012 9:47 pm 
Отсутен
Дружељубив

МислењаCOLON3010
sasoj НапишиCOLON
Volcko НапишиCOLON

Ako si malce pouporen drugiot pat mozebi ke najdes i lokomotiva :lol: :lol: :lol:
Do sega se i sesto imam pronajdeno bidejki dosta vreme setam po rekata i dobro oko imam se zabelezuvam,a takov sum nema da me drzi mesto ako ne otidam da vidam tocno sto e :lol: :lol:

Кон врв
ТемаИспратеноCOLONВто Aвг 07, 2012 12:02 am 
Отсутен
Ветеран
Членски аватор

РегистриранCOLONЧет Oкт 06, 2011 10:30 pm
МислењаCOLON6506
FisherKing НапишиCOLON
Нешто ново прастаро од дедовите ;)

[ img ]
Стандард си се Стандард, само никако плетеница да не се стави зошто ја плете како пајак
а чаршавот е нешто посебно ручни рад :oops:

[ img ]
еден лагер вау вау
Imam nekoe koturce Germina najlon :D postar od mnogumina na forumov.Ako sakas ce ti dadam da bide kompletot . .. komplet kako treba :D

Кон врв
ТемаИспратеноCOLONВто Aвг 07, 2012 12:13 am 
Отсутен
Дружељубив

РегистриранCOLONСре Oкт 27, 2010 12:47 am
МислењаCOLON1119
ЛокацијаCOLONАеродром
Немора Келтан фала овие одат комплет со чаршафот исто годиште се :mrgreen:

Кон врв
ТемаИспратеноCOLONВто Aвг 07, 2012 12:53 am 
Отсутен
Дружељубив

РегистриранCOLONЧет Јан 26, 2012 7:33 pm
МислењаCOLON2782
Imam rilex od tatko mi vo odlicna sostojba ... godiste kako prvata na fisher king...Mojata nikogas ne bila na voda..

Кон врв
ТемаИспратеноCOLONВто Aвг 07, 2012 1:01 am 
Отсутен
Ветеран

РегистриранCOLONВто Ное 08, 2011 12:17 am
МислењаCOLON10473
zacuvajte gi uste 300-400 god moze nesto ke vredat togas :D :D

Кон врв
ТемаИспратеноCOLONВто Aвг 07, 2012 1:06 am 
Отсутен
Дружељубив

МислењаCOLON3010
ico baits НапишиCOLON
Nemora da znaci ima kolekcioneri sto bi dale pari za socuvani masinki.Nemora 300 godini da gi pocuva uste 20tina dovolno ke da e.Cist primer se gitarite barem u taa oblast vladeam pred 20-30 godini ic pari kostale vo sporedba sega 1000-2000 dolari/evra.Eden model posebno Gibson les paul 1959' sunburst negde okolu 500 dolari kostal togas sega vredi do 700 000 dolari USD :D (cenate sekoaj godina se zgolemuva)

Кон врв
ТемаИспратеноCOLONВто Aвг 07, 2012 1:08 am 
Отсутен
Ветеран

РегистриранCOLONВто Ное 08, 2011 12:17 am
МислењаCOLON10473
Volcko НапишиCOLON
ico baits НапишиCOLON
Nemora da znaci ima kolekcioneri sto bi dale pari za socuvani masinki.Nemora 300 godini da gi pocuva uste 20tina dovolno ke da e.Cist primer se gitarite barem u taa oblast vladeam pred 20-30 godini ic pari kostale vo sporedba sega 1000-2000 dolari/evra togas kostale.Eden model posebno Gibson les paul 1959' sunburst negde okolu 500 dolari kostal togas sega vredi do 700 000 dolari USD :D (cenate sekoaj godina se zgolemuva)

aj pomini do veles da gledas stari sekspiri kvikovi, i sigmi,, zemi gi i prodavaj gi,, a srbite imaat so kosevi :D :D :D

brat znes sto vikaat starite,, samo star da ne si nikoj ne te saka :D :D :D

Кон врв
Покажи постара темаCOLON Сортирај по 
Испрати нова тема Одговори на тема  [ теми ]  Оди на страна «123»

Часовникот е според Македонско време или според зоната: UTC_OFFSET Etc/GMT-2

Кој е Присутен

Членови кои ја разгледуваат оваа тема: 10 and 0 гости

Вие Не може да поставите нова тема на овој форум
Вие Не може одговорите на теми на овој форум
Вие Не може да промените мислења на овој форум
Вие Не може да го бришите вашето мислење во овој форум

Оди доCOLON