Dafko zamisli edna godina a uste nema sefte sporteksot,eden golem zakaciv go donesov do camec ama celo vreme vo voznja zosto motorot rabotese i ne smeese da se gasi,i zamisli nesakase da vleze vo kepce i se otkaci pred noze,ima Kirca video ke go postavi.Saso napisa deka sme go napravile camecot vo 9 casot..ne od 4 i 45 pa se do 10 i 40 casot bevme vo kvar i pomina normalno ladot i vremeto za ribarenje.Od sabajle mojve sopartici igraa majtap so na Saso motorot i ja im vikav abe ne zborete za da ne ni se vrati..i se vratiiiiii.Jas sum covek so mnogu malku zivci ili da nekazam ic,mnogumina odat na ribolov da se relaksiraat a ja izgleda da se doobolam,cudo kako ostana opremata zdrava i ziva i trskata cela...Vidi cudo pomina skoro dva dena a ja uste sum nervozen..Go cekav Debarsko skoro cela godina od lanskata vasa reportaza i go docekav...
Krste ne pogodi....Imav gubenje na vobleri,najmnogu mi e krivo za Rapalata Crankot sto ja zemav od Gony,ostana na srtot za koj mnogu ubavo ne predupredija Saso i Srgjan....
Da rabotese motorot od sabajle ke bese toa ubav natprevar megu starata skola i mladata,ali definitivno mora i ova da se pomine i prifati..Cestitki do sosednata ekipa i se nadevam sledniot dvoboj ke bide ramnopraven....