www.ribar.com.mk

Вашите рибарски приказни...
Сега е точно : Нед Ное 17, 2024 10:28 pm

Часовникот е според Македонско време или според зоната: UTC_OFFSET Etc/GMT-2

Испрати нова тема Одговори на тема  [ теми ]  Оди на страна «12
Автор Порака
 Наслов на мислењетоCOLON Re: Тест Микс
ТемаИспратеноCOLONНед Jул 29, 2012 5:41 pm 
Отсутен
Дружељубив

РегистриранCOLONНед Maј 01, 2011 1:26 pm
МислењаCOLON3505
Odsekogas sum veruval vo toa sto go raboti Martin, dej\ka e toa tocno eve vi i podatok deka ovaa godina si lovam so negovi boili , od sekoj novitet naracuvam najmalku po 5kg. i ne mi e zal.
Sega gi ocekuvam i ovie sto se lupat kako Jas koga ke izgoram na sonce, veruvam deka i so niv ke imam uspesni ribolovni vikendi.
Martine Jas veruvam vo toa sto go rabotis !

Кон врв
ТемаИспратеноCOLONНед Jул 29, 2012 7:55 pm 
Отсутен
Модератор

РегистриранCOLONВто Aвг 02, 2011 7:02 pm
МислењаCOLON3043
ЛокацијаCOLONСкопје
...поентата на боилите кој ги направив е да не чмаеш 10 дена на место каде знаеш дека патролира крап.. боилата ја вадиш од вода.. сеуште не пипната ни од плашка.. поентата е да ако изеде 2кг боили за 2 саати да дојде да јаде пак.. поентата е да имаш брзи резултати..

Железарско езеро е спомнато како регион каде што имам хрането за да проверам што се случува со боилите.. Дали се топат и колку време им треба..

Работата е да добиеш боили кој се раствораат во вода но се споро растворувачки.. тоа со прашкастата прихрана не ти пали пошо ке ти се наврти ситна рба и ке те секса како сака.. Меѓудругото прашкастата прихрана ке ти трае 1 саат.. а боилите 8 саати..

Работата е целно да се одстранат тие риби и целно да се постави мамци за крапот..
Крапот дали плива или не ако го најдеш кај е и ако му пласираш добар мамец на добро место ке удри...

Кон врв
ТемаИспратеноCOLONПон Jул 30, 2012 11:02 am 
Отсутен
Админ
Членски аватор

РегистриранCOLONЧет Oкт 07, 2010 10:26 am
МислењаCOLON4637
ЛокацијаCOLONSkopje
Колеги, темата овде е Тест Микс, каков што го пишал колагата кој ја отворил и држете се до неа.....воедно една замерка до сите, ...јас не спијам на форумов и во делот крапски, а и искрено имам доверба во сите кои овдека пишуваат за меѓусебна колегијалност и почит....е сега кога ке видите дека некоја тема забегала....ве замолувам да пишете, пријавите,..за да не забегуваат работите и да се таложи моабет кој не му е местото тука

Кон врв
Покажи постара темаCOLON Сортирај по 
Испрати нова тема Одговори на тема  [ теми ]  Оди на страна «12

Часовникот е според Македонско време или според зоната: UTC_OFFSET Etc/GMT-2

Кој е Присутен

Членови кои ја разгледуваат оваа тема: 2 and 0 гости

Вие Не може да поставите нова тема на овој форум
Вие Не може одговорите на теми на овој форум
Вие Не може да промените мислења на овој форум
Вие Не може да го бришите вашето мислење во овој форум

Оди доCOLON 

POWERED_BY