da se nadovrzam na nezadovlstvoto na samir od poedinci toa nebaa komentari vece povise od toa provokacii i navredi vo odredini temi
vo taa tema isto taka jas bev navreden sto za zal netrebese taka da bide ali sega nebitno jas tuka na forumov bev kako prestavnik na ribolovnoto drustvo CRN DRIM Labunista posto sum eden od rakovodstvoto i mozam da kazam deka sum klucen igrac na toaa zdruzeniee od denes pa ponataka moja odluka je donesuvam zaklucok deka ponataka nema nikakvi informaci ili slucuvanja koi gi ima na globocicko ezero da gi dostavuvam tuka na forumov a samir kako clen na ova drustvo sto ce pravi ponataka toa e negovo pravo pozzz.
Јас сега ја проследувам дискусијава, или тоа што останало од неа бидејќи сум службено надвор од земјата, гледам дека имало прашина, но гледам дека има и извинувања, што е одлично за целокупниот дух на комуникација
Она што ми смета
се вакви коментари како што е на Тасим подоле гледам и на Емил, што мислам дека е избрзан и воошто несоодветен.
Тоа што некој поединец/поединци иницирал некоја расправија и сл. тоа не е став на цел форум, зошто го мешате форумот со тоа ?.....плус ако некој од некој е навреден, нешто не му се допаѓа има начин да каже, да сугерира, да се пожали може на модератори, на администратор......, а не одма вакви коментари......Трето - информации за Глабочица, па на Вас ви одговара да има што повеќе информации за Глобочица, како што знам сте едни од конкурентите за концесија, ако не сте се откажале од тоа ????.....И крајно, мислам дека форумот и сајтот (и голем број поединци од нас) максимално коректно и другарски се имаат поставено кон Вас, така што мислам дека овие коментари Ви се избрзани