ne mozam po riba sum......... celta e hranata sto ke ja frlite da ima efekt,, podlez e ezero so malku prirodna hrana, zatoa i treba,, premnogu sitna riba i nalosoto od se e kade ke ja plasiras taa hrana za stvarno tie krpcinja jadat od nea,,,
samo pisav i predhodno,, na ovie tem na sekoja vioda krapot ne dvizi mnogu,, ne na rekite, pred stemnuvanje 90% od nego e pokraj obala i vo tekot na nokta moze 3 pati da ja svrti obalata za da dojde do hrana,,, zatoa se hrani,,ne ribari,, selektirano,,,so pokrupna hrana za da mu ja serviras za on da dojde i hjade na taa pozicija,,
nema potreba raketi,,,za sto
ajde nekoj majstor od forum neka mi objasni kako ke frla raketa na 10 m od obala...
ezeroto e kanjon i naednas se golemi dlabini,, zatoa nema potreba od pomagala i dr slicni raboti,,, moze da ja frlite hranata so raka za 5 min i ako sakaate da stvarno ima efekt,,,ne go pisuvam ova za da ve sprecam vo nesto , nego samo dobro namerno za da bide kako sto treba,,se e vreme i pari i ne treba da se gubi tek taka...
ako lovite riba,...eden moj sovet,,, prihranete kako za na ribolov.. ako imate udar ,a sigorno ke imate,,, posle pred stemnuvanje cela hrana frlete ja na taa pozicija,,krapot e riba sto se dvizi bvo jata,, slkoga ke vleze na hraniliste toa e negova teritorija,,80% nokta on ke ja sobere taa hrana,,e toa se vika uspex...a ne koj frlil i kade i kako ja frlil raketata,,, znaeme site kako se frla raketi i kolku...