Preska pocnav da slikam nozevite pa se zaboraviv slikajki se i svasta pa mi tekna da sostavam edna tema kako jas se spremam koga odam po riba na SPIN !
Pocnav od obleklko,obuvki,trski,mashinki,vobleri trista cuda i na kraj od site tie sliki gi selektirav naj licnite i da zemam da pocnam veke:
Prvo naj vaznoto trskata: Cormoran !
Sledno mashinkata ne sum pri pari,a mislam deka i ova mashinka fantasticna e za spin:Dam ATP 320
Konec Mustad Ayaka 0.25mm 4.900kg 10.8lb 100m
Potoa mojata skromna kolekcija od vobleri,spineri,kasiki i silikonci od budzetot zemi od tamu zakrpi tuka
Vaka gi osiguruvam pri transport vo edna kutija sto ja kupiv za celi 100 denari
Sledno neshto sto e mnogu vazno e oblekloto jas odam so maskerna uniforma edno e za ribata da ne ja uplasam drugo bidejki e naj izdrlzliva niz trnje niz sto sakas minuvaj ne se kine !
Prva pomosh ne mi e mnogu obilna koga odam na edno-dneven izlet vaka izlgeda edno torbice
Vo zeleznite kutivcina imam gazi,igli,konci edno shisnce alkohol za dizinfekcija i vo toa plasticnoto flaster ili xazla plast kako li se vika
Vo zelenata torbicka se voblerite vo plavata klesti i se ostalo razni konci,osmici,karabinici siten pribor nishto na grb da ne ti [/img][/img]tezi bidejki preku tek na denot spin ribarite menuvaat najmalce 1500 mesta
Ako sum zaboravil neshto nekoj neka dodade koj mu se dopaga neka me pofali