I ovde li ce go tupime do beskraj i nazad
Ribolov na voda koja nema koncesioner e ZABRANET. Ima li uste nekoj komu ne e jasno toa ?? Ili vo sekoja tema da go napiseme toa? A vie sto kukate,kukate sto nema kade da lovite lil sto ne mozete da tamanite ribata na Kozjak.KADE lovevte pred da se napolni ezeroto? Tamu odete lovete i denes .A koga Kozjak dobie koncesioner ,bujrum
AKo tolku ve CESA g . . .. odete na tikvesko ezero ,tamu nikoj ne vi brani .........ima i koncesioner i riba ...AMA barat dozvoli tamu
Браво Келтан
се труби по форумов дека на води сто немаат концесионери е забранет риболов и дека секој оди на свој ризик
мислам дека нема тема каде што оваа констатација не е спомната
и сега на сите цацко им е крив зашто им земале опрема или им пишале казни
и мене не ми е убаво да им се зема опрема на луѓето и да се пишуваат казни ама тоа е тоа .... приказните од типот -
незнаев , првпат ми беше , ми рекоа нема гајле ... - не држи вода . секој си знае дека оди на свој ризик .
како што кажа КЕлтан , оди на Тиквешко , на Мавровско ... имаш концесионер , ке си платиш дневна и ке си ловиш на раат
па ја не сум идиот што одам на гогомонд :ugeek: ... и ја сакам и Козјак и Велешко и ред други води ама нема ... нема концесија