www.ribar.com.mk

Вашите рибарски приказни...
Сега е точно : Пон Ное 18, 2024 11:32 am

Часовникот е според Македонско време или според зоната: UTC_OFFSET Etc/GMT-2

Испрати нова тема Одговори на тема  [ теми ]  Оди на страна «123456
Автор Порака
 Наслов на мислењетоCOLON Re: Squid/Octopus SOLAR
ТемаИспратеноCOLONНед Jун 03, 2012 8:56 pm 
Отсутен
RIP
Членски аватор

РегистриранCOLONСаб Ное 13, 2010 9:30 am
МислењаCOLON9475
Kako za ovie godini uspeav da steknam renome kaj SOLAR i MAINLINE.Retko koj uspeal da stigne na nivnite naslovni strani na sajtovite.2009 solar 2010 mainline.Pishav pismo do solar za rabotite shto se slucuvaat vo sosedstvo i dali ima razlika vo programata za istocna evropa i za anglija.Od solar rekoa deka se drzat do nivniot kvalitet i deka segde e isti.Deka samo uvoznikot moze da pravi takvi raboti.Pogotovo shto mixot mu stignuva u vreki pa posle go prepakuva.Ako kupuvate mix od sosedna srbija vo kesi od 3 i 10kg pogotovo obrnete vnimanie na zipot.KAj falsifikatot ima zip samo od ednata strana na kesata i nemozesh da ja zatvorish.Mene toa mi se sluci.Od togash veke amin im kazav.Pred mesec dena drugar odeshe za sofija po akvariumski ribi i go zamoliva ako slucajno odi vo ribarska prodavnica da mi zeme nekoi aromi mislejki deka tamu e se kako shto treba.Neznam od koja prodavnica zemal a covekot ne e krapdjija nego najobicen amater ribar.Ester pineapple i esterblendod shto gi donese blage veze nemaat so angliskiot.Zatoa si naracav od anglija i koga dodjdoa pred dve nedeli sporediv.Bev vo pravo.
Koj saka razvodneti gi davam bezpari :lol: :lol:

Кон врв
ТемаИспратеноCOLONНед Jун 03, 2012 9:06 pm 
Отсутен
Дружељубив

РегистриранCOLONНед Maј 01, 2011 1:26 pm
МислењаCOLON3505
Да , во Софија и во самопослугите продаваат продукти на Солар !

Кон врв
ТемаИспратеноCOLONНед Jун 03, 2012 9:09 pm 
Отсутен
Ветеран
Членски аватор

РегистриранCOLONЧет Oкт 06, 2011 10:30 pm
МислењаCOLON6506
So se e taka.ne samo vo ribolovot Jane.Ama ima vo Bugarija seriozni firmi koi vlozuvaat vo svoeto renome i imidz sto go gradat,sum zemal positni raboti za ribolov,konec,virbli,jadicki brendirani ne bilo sto ne me izneverile se bilo kako treba ,mislam isto so ona sto sum go dobival od USA ili Germanija bez razlika ..e sega hemijata e duga rabota,se razblazuva ne bi znael . .

Последна промена од 1 на Keltan, променето е 0 пати

Кон врв
ТемаИспратеноCOLONНед Jун 03, 2012 9:11 pm 
Отсутен
Дружељубив

РегистриранCOLONНед Maј 01, 2011 1:26 pm
МислењаCOLON3505
Во Софија само од едно место можеш да купиш продукти на Солар и ако не знаеш каде е продавницата никогаш нема да купиш !
Посебно ако не го знаеш па и градот

Кон врв
ТемаИспратеноCOLONНед Jун 03, 2012 9:19 pm 
Отсутен
RIP
Членски аватор

РегистриранCOLONСаб Ное 13, 2010 9:30 am
МислењаCOLON9475
Keltan poznavajki gi markite kako trakker i century i jas bev uveren deka e taka.Najverovatno i za ovde vazi istoto ne e do prodavnicata nego do uvoznikot

Кон врв
ТемаИспратеноCOLONНед Jун 03, 2012 9:32 pm 
Отсутен
Модератор

РегистриранCOLONВто Aвг 02, 2011 7:02 pm
МислењаCOLON3043
ЛокацијаCOLONСкопје
И јас сретнав солар на иленци.. муахахахаха... Како што кажа Васил.. 1 продавница..

Кон врв
ТемаИспратеноCOLONНед Jун 03, 2012 11:12 pm 
Отсутен
Дружељубив
Членски аватор

РегистриранCOLONЧет Jун 16, 2011 6:25 pm
МислењаCOLON1142
Браца зима Солар од увозникот за србија а увозник а Утоспорт Нови Сад или за да биде појасно Месарош.

Сум слушнал и јас рекла казала муабети дека правел ова или она, меѓутоа не сум слушнал некој конкретно да се пожали дека нешто не е како што треба со докази и споредба.

Сквидот сеуште не ми е пробан нити па сум го отворил да помирисам, но ја пробав Фруит специал аромата од Нутра и со глава гарантирам дека е онаа истата која што сум ја користел и пред 6 или 7 години.

Искрено јас не верувам баш во овие приказни но ајде.

Повеќето од крапџиите кои се натпреваруват во Србија ги знам и нормално дек меѓу нив има врни мајстори и познавачи на хемија кои набавуваат меѓу другото и од Англија па не нам некој да се пожалил, баем мене не.

Вардарски има тетка во Англија која често му носи разна хемија кога доаѓа јас не сум видел апсолутно никаква разлика до сега во аромите кои таа му ги носи и овие кои јас ги купувам.

И не е никаков проблем да се набави од Англија, посебно хемија. Барем денес е лесно но не ја гледам поентата, искрено?

Кон врв
ТемаИспратеноCOLONНед Jун 03, 2012 11:14 pm 
Отсутен
Ветеран

РегистриранCOLONВто Ное 08, 2011 12:17 am
МислењаCOLON10473
fruit special,,najskapa,,i najdobra,,kolega daj 20 ml :D :D da zamesam nesto :D

Кон врв
ТемаИспратеноCOLONНед Jун 03, 2012 11:18 pm 
Отсутен
Дружељубив
Членски аватор

РегистриранCOLONЧет Jун 16, 2011 6:25 pm
МислењаCOLON1142
Моја омилена, искрено.

Крушевчани ја викаат Фрути Спис... :D :D :D :D еднаш им дадов две раце боили и извадиле 10 тина крапа и секогаш кога одев ме прашаа дали имам од тие боилите Фрути Спис. :D :D :D

Кон врв
Покажи постара темаCOLON Сортирај по 
Испрати нова тема Одговори на тема  [ теми ]  Оди на страна «123456

Часовникот е според Македонско време или според зоната: UTC_OFFSET Etc/GMT-2

Кој е Присутен

Членови кои ја разгледуваат оваа тема: 6 and 0 гости

Вие Не може да поставите нова тема на овој форум
Вие Не може одговорите на теми на овој форум
Вие Не може да промените мислења на овој форум
Вие Не може да го бришите вашето мислење во овој форум

Оди доCOLON 

POWERED_BY