Boris -ribar.com.mk НапишиCOLON |
број 7 е несигурна екипа, незнам зошто и мене некој таму ме ставил, на никој не сум му потврдил, а за другите двајца Пепи нека си се чуе со Филип-Кременадла асално, да не зафаќаат место за џабе ако не идат
Јас уште на прва страна го пишав овој коментар, незнам зошто понатаму моето име беше во 7-та екипа. Уште од почеток неможев да кажам дали ќе учествувам и на никого не сум му рекол дека ќе учествувам, пред се поради специфична работа, а понатаму и поради некои актуелни други активности
Од друга страна мислам дека откажувањето е прерано, посебно заради тоа што неколку луѓе стварно се ангажираа купов да биде и мое мислење е да го одржите, дали со 6 или 8 екипи, според мене не е и ни битно, битна е дружбата, наградите исто така не се битни, колку се соберат пари, толку ќе се поделат, сите знаеме дека купов не е некоја тешка организација која се спремала пола година, затоа не треба да има и разочараност, туку да се изорганизира било што,....мене навистина ми е жал што лично неможам да се вклучам во организацијата и натпреварувањето, ама навистина не сум во можност во моментов