Tocno so dokaz i Jas pisuvam a ne zatoa sto sum videl na net ili procital vo nekoj casopis.
Pozdrav
Точно така, затоа и пишав а поткрепив со видео за да им биде појасно на луѓето за што сборувам.
Prasav za signalizatori od ljubopitnost , bez losa namera.
Carp Sounder Super IT i Super Ex, Fox Micron MMX, Dekiv EV plus, споредните фирми се неважни...сум поседувал деситана разни сетови.
Se vkluciv vo diskusijata povtorno da si gi prepisuvam postovite za da moze da se razbere regulacijata na osetlivosta na signalizatorot koe nema nikakva vrska so primerot na moznosta na nekoi signalizatori.
Твојот пример ми е сосема јасен, меѓутоа не ми е јасно какава врска има тоа со проблемот на нашиот колега? Ако добро разбрав му треба индикатор кој ќе сигнализира без да се извлече конец од шпулната, регулирањето на осетливоста од твојот пример не му е баш пд помош, туку баш како што посочив, сигнализаторите остеливи на вибрација кои реагираат со светлосна и звучна индикација без да се извлече и милиметар конец од шпулната се решение за него.
Nema potreba da go pravime forumov vo mesto za nadmudruvanje
Pozdrav
Воопшто немам намера да се надмудрувам со никој, не знам зошто се најде погоден? Мојот коментар беше со цел да му помонам на колегата. Ако не сум те разбрал добро што си сакал да кажеш тогаш моја грешка! Извини....! Мада ми беше малку нелогичен твојот коментар на проблемот на колегата, затоа пишав!
Just discussion, no offense !