www.ribar.com.mk

Вашите рибарски приказни...
Сега е точно : Сре Ное 20, 2024 5:34 am

Часовникот е според Македонско време или според зоната: UTC_OFFSET Etc/GMT-2

Испрати нова тема Одговори на тема  [ теми ]  Оди на страна «1ELLIPSIS2526272829ELLIPSIS119»
Автор Порака
ТемаИспратеноCOLONПон Феб 06, 2012 7:59 pm 
Отсутен
Конструктивен

РегистриранCOLONЧет Ное 24, 2011 11:40 pm
МислењаCOLON100
ova naseto na se lici samo ne na federacija, pa nee cudno ako legitomaciite stanat i 1000 tie si sedata i uzivaat ke se stopli i ke pocnat da se setaat po beliot svet da sobiraat iskustva kako i kaj nas ke bide so takva federacija vo 2100. pa kolegi sto da pravime koga takvi ne vodat :x

Кон врв
ТемаИспратеноCOLONВто Феб 07, 2012 6:56 pm 
Отсутен
Ветеран
Членски аватор

РегистриранCOLONСаб Феб 26, 2011 4:07 pm
МислењаCOLON5851
ЛокацијаCOLONbitola
ај пак да им звонам на овие да не се случајно дојдени :?:

Кон врв
ТемаИспратеноCOLONВто Феб 07, 2012 9:35 pm 
Отсутен
Конструктивен
Членски аватор

РегистриранCOLONСаб Дек 10, 2011 7:13 pm
МислењаCOLON396
ЛокацијаCOLONБИТОЛА
Dali e vistina deka vo Prilep dozvolata e 4500den po preporaka na Federacijata?
Ova mi go kazaa prijateli ribari od Prilep.

Кон врв
ТемаИспратеноCOLONНед Феб 12, 2012 10:04 am 
Отсутен
Конструктивен

РегистриранCOLONПон Aпр 25, 2011 9:20 am
МислењаCOLON224
ЛокацијаCOLONСкопје
Колеги гледам почнавте да пишувате за МРФ( колку гордо звучи),па решив и јас да пишам некој ред за нив.Колеги отворете ја нивната страна и се ќе ви стане јасно,во неа освен организирање натпревари нема ништо друго,дури не можеш ниту прашање да им поставиш,што е заклучокот,тие постојат да ни ги соберат парите и да си организираат такмичења и ништо повеќе.На телефон нема шанса да ги добиеш џабе си го губите времето и нервите.Поздрав до вас колеги и да се надеваме дека сoздателот ќе се смилува и ќе ги среди работите инаку не гледам кој може да ни помогне.

Кон врв
ТемаИспратеноCOLONНед Феб 12, 2012 3:12 pm 
Отсутен
Ветеран

РегистриранCOLONВто Ное 08, 2011 12:17 am
МислењаCOLON10473
pa ako ne se tie natprevari so sto ke sepokrijat..se im plakaat na toa tapadgiite, ako ne im plakaat eden nema da se natprevaruva,,,sudija 3 saata sudi..2000den + pat platen...

pa treba da im napravat kako nas krapdgiite sto ne e....a 10 godini se od dgep...srestsvata prenamena, na poribuvanje i zastita...

Кон врв
ТемаИспратеноCOLONВто Феб 14, 2012 6:54 pm 
Отсутен
Дружељубив

РегистриранCOLONЧет Aпр 28, 2011 5:51 pm
МислењаCOLON1321
ЛокацијаCOLONRåån
spiro_jas НапишиCOLON
I mene ne mi se dopaga tishinata vo ovaa tema. Se pojavija na kratko i gi snema. Dobija nekolku pofalni zborovi i so toa kao da se zadovolija.
Ne mi se dopaga koga nekoj me racuna za ovca :? A mislam deka taka nekako ke mu dojde :(

Кон врв
ТемаИспратеноCOLONВто Феб 14, 2012 7:13 pm 
Отсутен
Конструктивен

РегистриранCOLONЧет Дек 01, 2011 11:07 am
МислењаCOLON297
Atanasovski НапишиCOLON
spiro_jas НапишиCOLON
I mene ne mi se dopaga tishinata vo ovaa tema. Se pojavija na kratko i gi snema. Dobija nekolku pofalni zborovi i so toa kao da se zadovolija.
Ne mi se dopaga koga nekoj me racuna za ovca :? A mislam deka taka nekako ke mu dojde :(
Ke bide rabotava, so ili bez niv pak ke bide, a tie sto zarabotile honorari pisuvajci razni analizi i drugo ke moraat da gi opravdaat, ako ne, nema niv da gi bide, pa sega sto koj si drobel neka srka.

Кон врв
ТемаИспратеноCOLONСаб Феб 18, 2012 7:48 pm 
Отсутен
Дружељубив
Членски аватор

РегистриранCOLONВто Jун 28, 2011 12:13 pm
МислењаCOLON1530
ЛокацијаCOLONSkopje
Господа од МРФ,дали може да поделите некоја информација со нас....Има ли некои новитети,новини,околу концесиите,како,што,кога....Планови на МРФ,за подобро утре на риболовците,планови за порибување.....Кажете нешто... :!:

Со што ке ме убедите да останам чесен риболовец и да не прејдам во мрежари,харпунџии и слични психолошки болести.....Бидејки полесно поминуваат они,него ли ние чесните риболовци....Они сега може да излезат на вода,ние дома кмичиме и чекаме да се доделат концесии.....А додека да се доделат концесиите,рибите исчезнуваат по водите(сами се бутаат во мрежите).....И сите знаат дека е така,сите си ќутат,ги боли патка,битно газот во фотеља го греат......

Треба да се направи еден синдикат на риболовците,па после сите ке ни го лижат задниот дел од телото....

И уште нешто......Во линкот на риболовот во Македонија,МЗШВ,МРФ,Концесионери,Риболовци....што фактор е МРФ..... :?: :?: каде се вклопувате и за што се борите.... :?:

Ви благодарам однапред за исцрпниот одговор...... :!:

П.С.:Ако некој се пронашол во текстот и се навредил,тоа е така затоа што си ја има мувата на капата..... :!: :!:

Кон врв
ТемаИспратеноCOLONСаб Феб 18, 2012 8:04 pm 
Отсутен
Дружељубив
Членски аватор

РегистриранCOLONЧет Ное 18, 2010 10:28 pm
МислењаCOLON2806
ЛокацијаCOLONskopje
candi kamera :lol: :lol: ...abe ribari budali....

Кон врв
ТемаИспратеноCOLONСаб Феб 18, 2012 10:15 pm 
Отсутен
Ветеран

РегистриранCOLONВто Ное 08, 2011 12:17 am
МислењаCOLON10473
ne se sekirajte , se raboti na nova programa sto se ke ostane po staro, kako i sekoja godina,,,, ;) ;) ;)

Кон врв
Покажи постара темаCOLON Сортирај по 
Испрати нова тема Одговори на тема  [ теми ]  Оди на страна «1ELLIPSIS2526272829ELLIPSIS119»

Часовникот е според Македонско време или според зоната: UTC_OFFSET Etc/GMT-2

Кој е Присутен

Членови кои ја разгледуваат оваа тема: 6 and 0 гости

Вие Не може да поставите нова тема на овој форум
Вие Не може одговорите на теми на овој форум
Вие Не може да промените мислења на овој форум
Вие Не може да го бришите вашето мислење во овој форум

Оди доCOLON 

POWERED_BY
Преведено на Македонски од : nescafe, Read Here Forum