tacno e deka cela 2011 ne smeevme da ribolovime, nemashe koncesija i site idevne i bevne krivolovci,ama koa ke dojdeshe vreme na zabrana za mrest nikoj ne ideshe
i treska ne smee da se ide cela godina pa site idat i se opushtija i vo mrest da idat hiihi
nema opravduvanje za toa i mene sea mi se ide na treska u 6sabajle, stanat sum i poln so elan, pa ne idam.na 5minuti mi e treska i ne idam pochituvam zabrana za mrest koja kalendarski ushte ne e pominata.fakam cela godina fati pushti ama se vozdrzuvam da ne otidam a so vakvi reportazi samo ilija ne pottiknuva da go napravime toa i da iskochime so trska po riba na treska
pa koj ne saka posle slikive da ide da se proba.kaj ne pochituvame deka cela godina e zabrana barem da se vozdrzime vo zabrana za mrest da ne se ide.i shto ako sea on gi videl tije so mrezite koa ja znam za tije 15godini veke se tamu i nikomu nishto ne prevzemal si frlaat koa sakaat.sekoja vecher na sastavot so vardar i treska frlaat sertminja i shto? i koga e mrest i koga ne e tije si rabotat i site gi gledaat... ili dajte ideja kako da se spravime ili ne se vadete deka shetate tamu za da kontrolirate neshto ili strav da pravite
ili pak nekoj pozitiven primer so fati pushti postignuvate kaj luge shto se spremni bomba da frlat za riba da fatat
ne e ferski bar fakaj si i kutisi ne provociraj so sliki koa znaeshe i sam deka do ova ke dodje.
bar na forumov site se prvi da najdat maana za neshto a ne vakov ogromen povod koa im davash
ubavo ke beshe ovaa reportaza da beshe vo nekoj drug mesec pa ke videshe kako sve pozitivni kritiki ke dobijeshe i site ke se zainteresiraa okolu tehnikata ama ti go odbra januar za da gi probash strimerite kako da drug mesec ne rabotat ili pastrmkata ne e togash gladna a? ahahahah
dokazise na mushica koga e najjteshko da ja fatish a ne koa i na mrsul jade.
ne me svakaj nedrugarski si pravime forum moabet.
ajde koa ke se ide da se chuva rekata ako ima akcija planirajte me vo prvi redovi sum ja. jas sum izrasnal tamu ako na nekoj mu se ribolovi i sheta na vozduh na treska toa sum jas
ja pamtam vo izdanija kako retko koj na moi godini ja pameti i pravel kejfovi na taa reka.od skara,banjanje,sportuvanje fudbal,ribolov...