Jas mislam deka treba da ja smirite topkata site sto se najdovte pogodeni na nekoj nacin,
Sepak Drustvo si organizira Kup i si pokanuva toj sto misli deka treba da go pokani,
Eve jas ke ti kazam primer Daniel,
Od koga e otvoreno ezeroto Zabar ja sum bil sto na sloboden ribolov sto na kupovi najmalku 10 pati, ako ne i poveke.
Gazdata mi e licen prijatel i toa veke 18 godini, i me kanele na site mozni kupovi dosega,
E sega, ovaa godina na otvoranjeto, jas se bev prijavil uste vo octomvri lani, se razbira usmeno preku menadzerot dodeka bev tamu, prakticki bev prviot prijaven,
Koga izleze listata proletva za kupot, mene me nemashe nikade,
Koga mu se javiv i go prasav zosto ne nema, rece lele izvini zaboraiv, a i pokanuvame licno nekoi ekipi pa ne sme ve zemale vo obzir,
Sto trebase jas da se nalutam? Posle 18 godini prijatelstvo i poveke od 10 poseti na ezeroto koe e skoro 700 km dalkeu od MK mene me zaboravija iako bev prv prijaven,
Batalete, zamerki, sepak e privaten kup i normalno e drustvoto da si gleda prvo za svoite clenovi, a posle za site drugi,
patem, stanete clenovi na Ribar 2011, nikoj ne vi brani
More i ti sto DUPNIMANDALO si stanat
.
Abre koj zboruva za lutenje,ovde se raboti za princip i pocit, ne samo kon mene tuku i kon drugite koi uste vo samiot start bevme osnova ,za istiot ovoj kup da prerasne vo tradicionalen.Sega ,po mene,ispaga deka site onie koi bile vo osnovata,se otfrlaat i doagaat nekoi koi nikogas nikade nitu pisale post ,nutu znaat lozinka od forum ribar,nitu pa nekogas prisustvuvale na ovoj nastan.
Se ke pominese ok,ako ne procitav komentari od stilot (tie luge se pokaneti poradi ova ova i ova) a blage veze nema so vistinata.Kumovi,kumasini,pobratimi,ojle dojle i taka natamu ,se glavnata pricina za nivno pokanuvanje,a ne deka tie bile aktivni na forum,aktivni vo sreduvanje na staza,particna pomos i so ti ja znam.
Pa ako e taka,po izjavata na Krste,prvi treba da bidat pokaneti -Keltan,Jane i ico,site imaat po 15 000 postovi,ima li nekoj poaktiven??
Ubavo kaza ti Sergej,nivni kup si e i kako ke si resat ,taka ke si bide.
I patem...nikogas ne bil uslov,da bidam clen na ribar za da ucestvuvam na ovoj kup.
Pozdrav i bistro