Politicki pisuvas,politicki ke ti odgovoram
napraveni se transparentni za razlika od ribar,koj izminative godini na pokana se pravat
Sergej niti e clen niti aktiven a lani najlosonesto napisa za ribar kupot na Bersin
Vasil kostov e clen na Vardar,nit e aktiven nit butur
Bugarite nikoj nisto
Vasil saramandov e aktiven vo kupi prodaj licen interes
Predrag osven za takmicenja 10 godini nigde go nema
2 vinicki ekipi nit pisuvaat nit se aktivni,najmalku se clenovi na Ribar,pobratimi na dva clena na ribar-licen interes na tie dva clena
Tolku od mene i prestani so demagogija zosto za sve so fakti ke te pobijam
ili so drugi zborovi stanuvate kako MRF
МРФ нит сме станале нит ке станеме ... вие само продолжете да плукате по сите па ке останете со прстот у уста
Имавте шанска ама не ја искористивте , него ги убедувавте и агитиравте кај лугето да не се пријавуваат во лига , демек убави купови ке сте правеле .
Епа фала ку**у ви текна да направите купови после 100 години .
Ako veke pisuvas vo mnozina ,barem objasni ,koi se tie luge sto agitirale ili ja opstruirale ligata?(ili mozebi samo mu persiras na jane)
Vaka, kako nekoj koj e navreden od vasata postapka,se osekam kako i jas da sum del od toj tim
citam podolu ,Boris ne kara ovde i se zakanuva so banovi,kako nie da sme deca od ulica ili retardirani vo glavata.Abe zlaten,mene doma ne mi se obrakale so takvi zborovi,a ne pa ti da me karas ovde pred 2000 luge.Ili sakas intelektualno da se dokazuvas so nas??? moze i toa.koga sakas!!!
Krste 10 pati go menja iskazot....sponzori,pomagateli na teren,ne odenje na suki,i.t.n.....po sto e pogore napisano....jas svakam deka ovaa postapka e eden vid odmazda kon nekogo.
I uste nesto...i vinicani pravat nivni kup,pa se soedinuvaat vo 2 ekipi so po 10 luge,za da otstapat poveke pozicii za drugi ekipi.
Kraj kraeva....vas kip si e i vas izbor...terajte
No od godina do godina ...se pomalku i pomalku postovi se napisani ovde....ne vi svetnuva li sijalickata????
pozdrav