Paaa nazad,, ico so kazal
Prv ico bese za sostav na reprezentacija da se bira I davraboti toj tim casting, pazi castin ne mamci I nivno koristennje,
Francija kako sto rekov na pcenka onaka na proba ama za zal kasno moze nekoja riba poveke ke bese ako ona dgubrr od hrana ne se isfrlwse predhodno..
Mnogu pati inposledniot pat ostanale timovi bez ulov I nikoj ne se zaparasuva zosto..
Ima nacin.edna riba da se fati koja u nekoja situacija ni bila vazna I ke si dojdevmw so.medal..
Nego covek nesto koga ke pise I normalno odma te demantiraat I te staavat na.opaskata kako nebiten neiskusen I nerazbran, ne.samo mene nego I drugi,no.odlicno e I toa ama nekoj da go procita ona pogore I da mu vleze u glavata ..se zboruvaa za svesko se mesaat raboti za liga povrzani itn..
Koja e taa voda u bg sto stvarno.ke.pomogne u.kvalitet na toj samipionat ne mi.e jasno
Najasno mi e deka veke.e odredena daj boze da gresam, ke si peckaat starite tie 7-8'ekipi I ke se podgotvat za samipionat odlicno
koj iskreno ne trebase da se mesa se.dodeka ne.se napravi.dobra liga..
I seka pazii sto e vo red imaa ovde sto digaat rakaa koj sakal na.suki !
Da bev glup ili tup pa da nesvatev od ostanatite 1000,no.decki taka ne se rabotat nekoi raboti ako iskreno sakate ribilov da ima u mk I so tek na vreme izborot na reprezentacija da bide da se pomacis d asw plasiras pokraj tolku kolegi..
Jas iskreno se izvinuvam sto razmisluvam malku poinaku , I krapot sto go fativ na pcenka
gledam toa e povazno u se sto prestoi u naredniov period ..