Ubavo e do nekade da ima malku zar i dopolnitelna motiviranost na ucesnicite na ovaa spin liga.
Sepak bi apeliral da zakocite malku so ponatamosno ,, drvenje ,, i da ne ja nosite temava kade sto ne treba.
Za smetka na toa pogednete gi slednive videa i mozeme da diskutirame za niv
Mi se dopaga ova poradi toa shto pred se ima shto da se nauci SEKOGASH, a voedno bi predlozil se poveke da ima edukacija za site i za tie shto ke takmicat i za ostanatite .poradi toa shto ako sakame da ideme level up treba da ideme po nekoi pravila koi TREBA DA SE POCITUVAAT a voedno i da se naucat
Decki, prijavuvajte se. Ubavo e da se ima spin liga so sto poveke natprevaruvaci.
Ovaa godina ovaa spin liga e prva od vakov tip kaj nas i zaradi svetskoto vo Bosna resivme i ligata da ja prilagodime i da ja napravime na takvi slicni vodi kaj nas.
Zdravje dogodina mozebi ke se odi na nekoe ezersko takmicenje pa togas ke se prilagodi ligata za tie vodi.
Mozebi i ke se resi da se odi na nekoe morsko takmicenje... ( togas i jas ke se natprevaruvam )
Vo ovoj slucaj i vo nasata liga no i na svetskoto vo Bosna ke se lovi so UL tehnika i oprema.
Nikoj od nas ucen ne se rodil, no znam deka ima eden kup luge sto lovat so ovaa tehnika na mali reki.
Bi apeliral da se prijavat.
Bi sakal.... ke mi beshe golema chest da se druzime da naucam neshto poveke,a sepak plus e i natprevar,no nema da sum toj period tuka idam po rabota,no toa ne znaci deka ne bi sakal vo idnina da navlezam ushte poveke vo ovoj sport t.e da dojde denot kade shto ke ima golema borba i pred se konkurencija, vo ligite shto ke se organiziraat (Daj boze) se poveke i poveke
РегистриранCOLONСаб Дек 18, 2010 9:47 am МислењаCOLON4783 ЛокацијаCOLONskopje
of of of meraci spin na reka moja omilena disciplina vo spinot ushte ako e so lajt i ultra ljat ve skrshiv site !
jas se prijavuvam i ke gledam da natprevaruvam ako do togash neshto nemi iskrsne...
e sea radika ovoj period kako znam e ogromna,mozhebi i matna i neznam dali ima uslovi za ovoj nashin nachin na pecanje ama ima iskusni koi idat celo vreme na radika va vreme pa neka kazhat podetalno...
okolu treska vo sk ke treba da se regulira vodata da nenija roknat inaku nema pecanje ama veruvam deka organizacijata toa veke go planirala...
jas ako se prasham datumot za radika bigo pomestil ponatamu mozhebi koga se vo zabrana drugite vodi a treska bi ja menjal za treska na makedonski brod na pochetok na leto kade e najdobroto mesto za spin na reka
ova e samo moe mislenje i idea i sea idam u lav moabet spin da vidam shto tamu se pishuelo
a tuka ve pozz so edno spin moe video mnogu go sakam od edna mala reka,uzhivjte...
_________________ TAPATTA JA LECHI DUSHATTA
mrtva dae-od reka dae!
Часовникот е според Македонско време или според зоната: UTC_OFFSET Etc/GMT-2
Кој е Присутен
Членови кои ја разгледуваат оваа тема: 1 and 0 гости
Вие Не може да поставите нова тема на овој форум Вие Не може одговорите на теми на овој форум Вие Не може да промените мислења на овој форум Вие Не може да го бришите вашето мислење во овој форум