Значи можеме и ние.. Со тренер со тренинг со натпревари одење на вода итн итн ... Значи можеме. Колку што ве разбирам и тебе и Келтан испаѓа дека кај нас е крај нема шанси да излезат натпреварувачи спремни комплетно и фрлачи и се што треба...
Koj trener??????? pa ovdeka najgolema krapska velicina za 10 godini nema 10 dena na voda,drug trener koj treba da te nauci ima 20 god takmicarski staz a neznae boila da napravi se drugi mu pravat...
Tvojot muabet odi odprilika vaka..........koga nie bi imale uslovi za trening na kosarka kako sto ima Amerika nie bi bile vele sila...........znaes li koga toa ke se sluci.......nikogas......
Covek ovdeka se pravi liga samo so edna edinstvena cel,za da mozat da se ispumpaat nekoi 20 i kusur iljadi evra.
Кој вика дека имаме или немаме тренер? Ај соберете се со Келтан и прочитајте по ред и да завршиме.. Ајде треба тренер,иако освен русите не знам кој други беа дрва па тренер ги оправи ама ајде друга тема.Ни срби ни хрвати ги оправаше тренер.. Треба да се знае како,техника физика и слични науки,колку и да се расфрла Келтан со тоа дека не треба саглам трска,дека се фрла со Алвио и останато,сепак според мене треба и опрема.Таа алвио не знам колку ќе издржи ако се форсира неколку натпревари..ама ајде и тоа е друга тема...
Тренер,тренинг,натпревари (саати на вода),опрема и најважно да се има време и желба за да се искомбинира сето тоа.