Прво и јас тоа го прашав, зошто знаев дека и некој друг ќе праша.
Капитените ги бира Управниот одбор на МРФ. Земајќи ја во обзир состојбата со откажувањето на Сергеј, консултирани се и дале согласност. Така да во ред е Даниел. Ова за да не се секираш и да навиваш за дечкиве.
znaci tebe ti go skratuvaat pravoto kako takmicar po pravilnik sto ti sledi i prifakas zaradi kutanje selektor?
znae li mladen za ova?
e zatoa nama napred da ima nikojpat. koja dobrobit na reprezentacoja bre. vtor pat tigo praat ova i kutis. mene damigi napraat ke gi teram u tri lepe na cel glas...
terajte i setajte se. ke vidam dogodina koj keti bide partner za liga
Значи петел сам си избираш. Ова е последно. Те заболе тебе за Репрезентација и Лига. Ти мразиш еден човек и сакаш сите други да ги натераш да го мразат. Заради тоа, а не си свесен, мразиш и лига, мразиш и учесници у лига, мразиш и Репрезентација...
Читај што пишуваш. Ние завршивме 5-ти (со букви=ПЕТТИ) т.е. претпоследни.
Четврти беа Аце и тие се сега трети и пецаат. Избор на Слекторот ( а тоа не сум јас) е кој се резерви и кој ќе стартува. Толку барем знаеш.
Што врска има Младен со мојот избор за селектор? Ќе ми забрани или ќе ми се налути? И гледај да не заборавиш да ме прашаш догодина со кого ќе пецам лига. Срамота. Оди пецај си на Берсин и најди друг за мезе. Јас не сум ти проблем и немам проблем. Ти имаш.