Cucul,mnogu ubavo gi znam trosocite.otprilika 15000 eur godisno za saglam dukan.o greska si.nesum za preprodavci nego za legalna prodavnica kade sve ima da vidis i pipnes.ja kazav razlikata koja e i negi napagam nasite tuku ako ubavo go svatis tekstot naprotiv gi branam.
Ama vaka poleka ke gi zemat site prestanvistva i ke mora da bideme vtora raka.da imam na strana jas prv bi otvoril eden fisherman kaj nas pa da se vidi dali moze ili nemoze da se izdrzi
jane fisherman ni e nuden pred 9 godini..i dobro e sto ne sme vlegle.....od mnogu pricini...
sega paralela..mojot skolski drugar vo Rs koj ima otvoreno fisherman partners posle 5 godini crkna bidejki ne mozese da opstoi preku nacinot na rabota po fishreman terk..i poradi ogromni investicii so koi ne uspreal da opstoji na 10 miliona pazar...
Sto ostanuva so RM ?
kolku sto se sekavam....uslovite bea...minimum 150 metri dukan ..sopstvenost ili minimum 6 do 10 godina dogovor za zakup,150 parking mesta....vo sekoe vreme itn..a naracki ..posebna prikazna...nabavuvas i zemas se onos to zemaat i vo danska,svedska germanija,ruminija,srbija...nekompatibilni naracki.itn...preporacani MPc ceni sto za nas e mislena imenka...itn itn