Добредојде меѓу забеганите колега,отвори си душата тука и релаксирај се
Кажи ладе ловиш претежно,на езеро по дрим....
Поздрав limun75
па претежно на Охридско, чат пат на Дрим, и сега планирам малце на подалечни локации да почнам, накај Маврово, Шпиље, Треска можеби, или пак Крушево, зависи од периодот
Претежно на крапскиот бев навлачен... ама решив и јас да не ја тупам и да префрлам малце на спин хаха
Добар потпис ми се допаѓа
Борис, тие што одеа на крап зимава во каналот студенчишта јасно им е зошто е потписот
Одредени групи на луѓе пробуваа да убедуваат дека „мушичареле“ за крап со трокуки јадици
... а уствари мајка му плакаа на крапот со канџи... гледам и Лепи е член овде, тој баш снимаше со камерчето под вода, скоро да немаше крап не подзакачен од канџа.... да биде појасно... навечер после 10 часот... седам јас и уште двајца со нормална опрема за крап тапа или дубинско... и имаш уште 30 души со канџи..... и уште ни се подсмеваа демек ние будали сме шо спортски си ловевме по правила и прописи... и дојдовме до скоро блиски сусрет со еден „мушарџија“ и да ти кажам право ми се одмили... пошто одам да се релаксирам, дружам и убаво да си поминам, а не да се расправам со глупи луѓе ... зато сега малце во дивина