citat od kompetentni luge:
''
model na 9 ft 10 do 32 gr.
Izgled i zavrsna obrada na stapu su bas onakvi kakvi treba da budu za jedan van serijski rucni rad .
Momci iz Mg a su to lepo osmislili. Duzina rukohvata , balans , provodnici sve perfektno ukomponovano.
Jednostavno i jedinstveno.
A na vodi stvari idu ovako.
Perfektan stap za protivu smudja finijim prezentacijama.
Moj kriterijum finog znaci dzig od 5 do 25 grama +guma.
Da ne bih previse detaljisao bez potrebe ovaj stap moze da se okarakterise kao poboljsani cd.
Ima tu osetljivost i dinamicnost sa boljim ponasanjem na ribi . On je krut na varalici a elastican na ribi.
Nesto izmedji cd blu rapida i cd xls. Mekaniji od prvog a kruci od drugog.
Poredim ove stapove jer su mi najslicniji Magnetiku.
Sa druge strane u stapu ima prilicno rezervne snage i stap kuca na nekih 30 cm od ivice gornje plute.
,,
Stigao je meni prije par dana uz zahvalu Goranu i Paji na dostavi...trebao mi je , ustvari uvijek mi treba neki štap za Dravu...znači jig glave od 5 pa do 25 grama...klasični jigaroski štap , jako sličan cd-u...netko rece starijoj liniji...mada nijanse su i od novije...nekad trebam i 30 grama i tu je na granici mada je najudobniji do 25 grama...navecer se da i baciti vobleriška s njim ...da ne moram nositi par štapova sa sobom...moj je 10-32..na 8.3...s obzirom na cijenu i na Goranove ili Pajine uradke definitivno u tih 170 eura odlična kupovina....Da napomenem...za sad ipak nije kao cd...ne lovi sam...molekule ne ispadaju same...ovdje je za ulov ipak potrebna i kontra
Znaci tko voli takav tip stapova sigurno će biti odusevljen
,,