Не можеш во ова време кај нас не пак на светско да се конкурираш со боила што викаш од 99 денари.
Vo pravo si
Ne mozes da im konkuriras so boila od 99 denari
Na svetsko mozes da konkuriras SAMO so smrdena leva iznosena kineska vlecka ...............koja patem ne mora od doma da ja vlecka-s ......garant ce ja najdes pokraj voda koga stignes .Ej , edna smrdena vlecka nosi zlato denes .............Sega sto pravime , parite li ce ti kupat dobar mamec ?
Да победува смрдена влечка „бумеранг„ модел.. но нели е побитно тоа што ќе го фрлиш околу влечката,мислам на прихрана. Да и парите ќе ми купат добар мамец.
Сум пробал боила од 65 ден. и верувај некогаш ми носела многу радости.. Но во денешно време на толку многу брашна,додатоци,хемии,миризи,парфеми таа боила,барем на тие езера,каде се натпреварува каде од сите страни е урнисана и рибата е научена веќе на тој терор ќе има минимален учинок..
Стојам на тоа дека таа ефтина боила ќе работи подобро на места како Црна,Калиманци и слични каде уште рибата не е навлечена на други екстри...
Плус што дефинитивно јас кревам раце од цела хемија на која сум се крстел и на која сум фрлал богатство за да ја имам... Да најдам слободно време да премерам од што и по колку имам и се оди на продажба,само ќе си оставам 3 ароми,поради стари добри времења,и знам дека нема да ме заебе никогаш.