...............
Реално не ни очекував дека ќе одговориш на друг начин.Стандард за тебе,завиткано,спакувано и фаќање кривина
Келтан,ти викаш што ако сум веќе на натпревар што ќе правам.Се разбираш ли сам што пишуваш? Значи ако веќе сум тамо и макс. можам 130,значи во таа моментална ситуација што ќе направам.Значи минато-свршено време,толку сум научил и во таа ситуација кога неможам повеќе ќе барам излез друг.
Пошто гледам многу ти е смешно што ќе направам јас ајде Ти ми кажи ти што би направил,само не ми викај дека ќе вежбаш ќе се испотиш да стигнеш 150.Што би направил во моментот кога плафон тие 130 а некој лево-десно од тебе лови на 150м??
Милион ситуации,милион и едно решение. На слободен имаш време да се поправиш бидејќи никој не ти врши притисок,па и во најмала рака може нареден викенд да се поправиш.На слободен си утнал место можеш да смениш 200м. лево,100м. десно ќе бараш ќе најдеш,во три дена ќе фатиш макар еден крап и си ОК.НА НАТПРЕВАР не е така,милион пати ќе ти напишам. Додека бараш решение,некои други веќе прават резултат. Еве ти една ГОЛЕМА разлика од слободен до натпревар.
Со тој еден крап на слободен,во лош ден си ОК,на натпревар си последен.На слободен можеш да се шириш колку сакаш.На натпревар имаш граница.
ГОЛЕМИ СЕ ТИЕ РАЗЛИКИ,не се минимални како што викаш.Свесен си за тоа ама држиш до твое како питбул.Ама не се секирај имам јас периодов слободно време за пишување
Jasno deka e golema razlika na sloboden da fatis eden a na svetsko NITI EDEN ... zatoa sme sekogas posledni ............Nemam pitbul imam Golden Retriver
Dimitar , ova lli se tie razliki koj eden dobar iskusen krapcija koj ZNAE i MOZE da primeni sekoja taktika ce go sprecat da dojde do rezultat ? Razlika li e bre toa deka TREBA da fatis mnogu krapovi ?? Alo !