Престанете. Уништувате и форум и лига и крапски риболов. Доста повикувате на одговорности. Доста унпрофорци го диктираат форумов. Ако е за натпревари, дајте си мислење не за човекот, за работата негова. Ако сте само следачи на форумов, вклучете се. Оној кој овде се зачленил и конкретно го интересира крапот, време е да свати дека се е релативно и дека и најдобриот во светот може да биде поразен од локален крапџија, без ниту еден меѓународен успех. Тоа што ние сме неколку години меѓу последните, не значи да ги натерате квалитетните крапџии да се откажат од натпревари. Тие веќе победиле. Треба да имаат сили, доколку се сериозни, да еволуираат, спред сите светски искуства за далечини, за zig-rigovi.
Da evoluiraat ???? Znaes li koga Juznoamerikancite prv pat ja primenija zigi-digi tehnikata na lov ? Znaes li koga ostatokot od svetot nauci da go koristi ?Znaes li koga Srbite i Hrvatite go sovladaa ? Znaes li od koga ostatokot od svetot zafrla / I LOVI/ bogu iza ledja ?? I toa so Alivio trska od 50 evra ??? Da
evoluiraat ??? Pa dobro majku mu bozju
uste kolku godini da vi dademe za taa
evolucija ? Nekako epten sporo odi ??? Mene mi se cini deka krapovite pobrgu ce
evoluiraat vo vodozemci pa ce gi fajcame na obala , garant prvi ce bideme
Dodusa , vo pravo si ........ se e relativno
NE E JUZNOAMERIKANCITE TUKU JUZNOAFRIKACITE !!!
Ja ne znam sto se zamarame togas? Ete ni go Keltan, znae se, sposoben e, brzo evoluira, pa so si ja cukame tikvata kroime planovi?
Ete on ke bide selektor na reprezentacija, ke gi uci DRVAVA cela godina, pa dogovodna se zivo ke sobereme od medali i vo poedinecna i vo ekipna konkurencija.
Bidete povozdrzani vo komentarite, pogotovo onie sto ne ni dosle da vidat kako izgleda eden natprevar a kamoLi da se natprevaruvale,
Znaete kako e?
Site gledame fudabl i pcueme koga Pandev ke promasi od 5 metra pred gol,
Izlezete na teren, na natprevar pa probajte da vidite kako e, posle ke diskutirame ama ke gi smenime ulogite!
Pusto Makedonce, samo da se lae, na zborovi prvi, na megdan nigde gi nema.
Ostrete trskite dogodina vo LIga da ve vidam Junaci, i koga ke pobedite i otidete na svetsko i osvoite medal, togas jas pred site javno kapa ke vi simnam i vo kafana ke ve drzam 5 dena i na kraj vo striptiz bar ke ve odnesam.
Samo gledajte da ne bidete posledni pa da ne treba kaj crecot da se pravdate posle !
Ne fala so ovaj izbor na takmicari .Ne naucile cel zivot sega jas i Ti ce gi naucime ........ So Vas nikako da se razberam , jas edno vie drugo ......Keltan demek znae pa ce pobedi ? Sto imam vrska jas so toa sto znam ili ne znam ,samo vie izgleda si znaete ! Znaci Sergej ako ne sme videle kako e na natprevar nisto ne znaeme ? E da prostis ama sepak nesto znaeme ! Zneme da ja citame tabelata so rezultati , znaeme da citame kako sami potvrduvaat deka pojma nemaat od Zig i extreme range carp fishing ! I , po milioniti pat prasuvam , sto majka baraat togas na svetsko ? Kolku VEKA im trebaat da go naucat zigot ? Kolku stoletija im trebaat da naucat da lovat na 140+ metri ? Prosti Sergej ama sekoj covek na ovaa planeta si ima limit ! Ocigledno nasive takmicari go postignale limitot i sto da barame od niv povejce ?