Престанете. Уништувате и форум и лига и крапски риболов. Доста повикувате на одговорности. Доста унпрофорци го диктираат форумов. Ако е за натпревари, дајте си мислење не за човекот, за работата негова. Ако сте само следачи на форумов, вклучете се. Оној кој овде се зачленил и конкретно го интересира крапот, време е да свати дека се е релативно и дека и најдобриот во светот може да биде поразен од локален крапџија, без ниту еден меѓународен успех. Тоа што ние сме неколку години меѓу последните, не значи да ги натерате квалитетните крапџии да се откажат од натпревари. Тие веќе победиле. Треба да имаат сили, доколку се сериозни, да еволуираат, спред сите светски искуства за далечини, за zig-rigovi.
Da evoluiraat ???? Znaes li koga Juznoamerikancite prv pat ja primenija zigi-digi tehnikata na lov ? Znaes li koga ostatokot od svetot nauci da go koristi ?Znaes li koga Srbite i Hrvatite go sovladaa ? Znaes li od koga ostatokot od svetot zafrla / I LOVI/ bogu iza ledja ?? I toa so Alivio trska od 50 evra ??? Da
evoluiraat ??? Pa dobro majku mu bozju
uste kolku godini da vi dademe za taa
evolucija ? Nekako epten sporo odi ??? Mene mi se cini deka krapovite pobrgu ce
evoluiraat vo vodozemci pa ce gi fajcame na obala , garant prvi ce bideme
Dodusa , vo pravo si ........ se e relativno