Фала за сугестијата Филип ... променет наслов
@јане , тоа е изгледа главниот проблем .
Прво не гледам причина некој на некого овде нешто да докажува
Имаш луге кои се надвор , кои пецаат ама не пишуваат по форуми и соцјални мрежи
Имаш рибари кои имаат одлични бојли ама не се трескаат во гради дека нивната бојла е најдобра
И секако има луге кои прават и пецаат со топиви бојли ама не се фалат него едноставно си пецаат и си гледаат својот двор . Се додека се споредуваме со овој или оној ... нема далеку да стигнеме .
ajde tie nekoj neka otidat na nekoj kup so meleg,coja,hrvati,bojan bojanic koi so godini i praat i fakaat ribi i neka dokazat deka znaat.togas ke im veruvam deka znaat.a fakanje na pcenka i kazuvanje prikaski za mali deca site znaeme.
jas sum samo realen za kaj nas nisto poveke,znaci za mene pravenje LOVNA boila e koga ke mi dokaze nekoj deka ulovil i pokaze,ama pred mene,na kup,liga,svetsko. toa e dokaz a seto drugo izvini sum go videl premnogu pati.pravata boila vi kazav se pravi so likvidi ne samo so voda ,dodavanjeto hemija ne e isto kako so lovnata.ne e poentata da napravis nesto sto vo casa ke se topi.poentatat e da napravis da faka,ne sam vo sloboden ribolov kade i onaka ke izvadam i na pcenka eden kup ribi tuku se znae kade ...
izvini jas prv vikam deka neznam,niti pa nekogas sum napisal deka znam da napravam dobra boila,ama i toa sto go praam praam da lovi