Me interesira kolku od natprevaruvacite probaa da izlezat maksimalno daleku vo ova vtoro kolo i dali nekoj probashe da lovi na zig (ama da lovi so prihrana ne samo da digne predvez od 4 metra) ???
Dodeka bev prviot den ne vidov kaj nikogo ni edno od dvete pa me interesira dali podocna nekoj probashe ? ........ Kolku sto citam prasanjeto bese za vtoro kolo a ne za rabotilnica.Pa tocno samo so timot za Francija drugite koj gi mati.Ne bev tamu ama dojdov vo Sabota sabajle.Prvo kolo bev tamu ama nokta koga pomina od kaj Zapata ne rece ni dobrovecer ako se sekavas.
Prasanjeto bese za vtoro kolo, ama ti najde zamerki ne sum idel na teren da pomognam so soveti...iako jas koga bev ti ne ni bese u Boks, mi rekoa u sabota ke si dosol ! Sovet dobi tvojata ekipa, i toa mozebi najpoveke od site, prasaj si gi kolegite !
Prvo kolo koga pominav od kaj vas, bese stama, bese kasno i temno mislev deka odmarate pa ne sakav ni da smetam!
A okolu sovetite, pak ke poftoram posto mi stoi deka ne se razbirame : Koj sakashe da nauci nesto pred Liga trebashe da dojde na rabotilnicata,
I iako ne dojdovte, jas pak izlegov fer, i gi sovetuvav tvoite kolegi (posto tebe te nemashe) sto i kako da pravat uste na samiot pocetok na natprevarot !
Ti ako si imash rabota i ne mozes da dojdes toa si e tvoj problem, ne moj !
Rabota na selektorot e da rabti so natprevaruvacite koi se vo sostav na reprezentacijata, ne da gi sovetuva ucesnicite, iako jas i toa go napravaiv, se razbira koj imashe volja , zelba bese prusuten!